Duru, “Silivrispor kendine yakışan bir aday çıkaracaktır”

Duru, “Silivrispor kendine yakışan bir aday çıkaracaktır”

11.06.2019 10:22:13

Haziran ayı içinde olağanüstü kongreye gitme kararı alan Silivrispor'da Kulüp Başkanı Akgün Duru yorulduğunu ve aday olmayı düşünmediğini belirterek güçlü bir yönetime kulübü devredebileceğini belirtti.

TFF 3. Lig 1. Grupta ligi 10.sırada tamamlayan Silivrispor'da olağanüstü kongrede başkan adaylarının çıkması bekleniyor. Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru yaklaşan genel kurul öncesi sessizliğini bozdu. Duru yaptığı özel açıklamada bekleme sürecinde olduğunu, yorulduğunu ve bırakmak düşüncesinde olduğunu söyledi. Akgün Duru “Görev süremizin dolmasına bir yıl olmasına rağmen yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantının ardından olağanüstü kongre kararı aldık. Aldığımız bu karar belki yeni bir nefes olur ve kulübümüze yeni başkan adayları çıkar.

ÇOK YORULDUK

Geçtiğimiz sezon yorucu geçti bizim için. Bu sene de son maça kadar sıkıntıdaydık, şükürler olsun ligi ortada sıralarda bitirdik. Ortada bitirmek bizim için hedef değildi ama düşme sıkıntısı yaşayınca bir nevi buna da razı olduk. Bütün bir yıl boyunca çok üzüldük, çok yorulduk, maddi ve manevi yorulduk. Tabii bunları kendimle ilgili bunları düşünüyorum herkesin düşüncesi bağımsızdır. Yönetici arkadaşlar da yoruldu. Onlar da elinden gelen katkıyı yaptılar. Böyle bir karar aldık. Haziran ayının sonunda kongremiz var. Silivri'ye yakışır bir aday çıkmasını bekliyorum başkan ve yönetim olarak da. Biz de onların samimiyetine inandığımız sürece en büyük destekçisi biz oluruz. Bekleme sürecindeyiz. Ben yoruldum. Bıraktığımı söyledim. Şu noktada aday olmayacağımı söylüyorum. En son gün kulüpte çıkacak adaylara da bakacağız.  Silivrispor büyük bir camia.  Mutlaka kendine yakışan bir aday çıkacaktır. Ben öyle umuyorum. Onu istiyorum.  Gerçekten istiyorum. İyi niyetli, Silivrispor'u bizden daha iyi yönetecek bir arkadaş ve ekibinin çıkacağını umuyorum. İnşallah öyle olur. Silivri kulübünü bizden daha iyi yerlere getirirler” ifadesini kullandı.

YORUM YAP