Duru, “Kampa kadar transfer bitecek”

Duru, “Kampa kadar transfer bitecek”

16.07.2018 13:00:45

Silivrispor Kulüp Başkanı Akgün Duru, yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Transferde görüştüğümüz oyuncular var. İnşallah bu oyuncuları Bolu kampına yetiştirme çabasındayız” dedi. 

Yeni sezonun ilk idmanının ardından yaptığı değerlendirmelerde, transferde görüşmelerini sürdürdüklerini kaydeden Başkan Akgün Duru, “Yeni sezon hazırlıklarımızı sürüyoruz. Takımımız idmanlarını çalışmalarını verimli bir şekilde devam ettiriyor. Yeni oyuncularımızın da takıma uyum sağlayacaklarına inanıyorum. Sahada takımının başarısı için ter döken futbolcularımızdan ve onların amaca giden yolda daha iyi performans göstermesi için saha kenarında çalışan, mücadele eden teknik kadrolarımızdan da 'güzel futbol' bekliyoruz. Çünkü sezona dair tüm beklentilerimizin gerçekleşmesi, öncelikle onların 'güzel futbola' inanmasına ve bu yönde davranış göstermesine bağlı” ifadelerini kullandı. 

“TARAFTARIMIZ RAHAT OLSUN” 

Başkan Duru, transferde almak istedikleri oyuncuları Bolu kampına yetiştirmek istediklerini de belirterek, “Transferde gerek transfer komitemizin belirlediği oyuncular, gerekse de hocamızın istediği oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Amacımız bu oyuncularla bir an önce sözleşme imzalayarak Bolu kampına yetiştirmek. Birkaç mevkide eksiğimiz var. Bu eksikleri yeni alacağımız oyuncularla tamamlamak istiyoruz. Taraftarımız rahat olsun, takımımıza fayda sağlayacak isimleri transfer edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

YORUM YAP