CHP yeni Kadın Kolları Başkanını seçiyor

CHP yeni Kadın Kolları Başkanını seçiyor

14.02.2020 10:51:39

Elif Yılmazer'in ardından yeni Başkan ve Yönetimini belirleyecekleri Pazar günkü kongrede CHP Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan isim Derya Erdim oldu.

16 Şubat Pazar günü saat 11.00 ile 15.00 arasında İlçe Merkezinde gerçekleştirilecek kongrede CHP yeni dönem Kadın Kolları Başkanını belirleyecek.

YILMAZER'DEN DEMOKRASİ ŞÖLENİNE DAVET

“Olağan Kongremizin yapılacağı demokrasi şölenimize tüm partililerimiz davetlidir” diyen CHP Kadın Kollarına 7,5 yıldır başarıyla Başkanlık eden Elif Yılmazer, sorumluluğunu yönetimde birlikte omuz omuza çalıştığı Derya Erdim'e teslim etmeye hazırlanıyor.

DERYA ERDİM'DEN “SEVGİDE BİRLEŞELİM” ÇAĞRISI

2011 yılından bu yana Kadın Kolları yönetiminde görev alan 2014 itibariyle de başkanlık eden Elif Yılmazer, 2019 yerel seçimlerinde Meclis Üyesi seçildi. Yılmaz, Kadın Kolları Başkanlığına talip olan Derya Erdim'e tam destek açıklamasında bulunurken, katkı sunmaya her daim devam edeceğini belirtti. Erdim, “Kadının gücü sevgidir. Sevgide birleştik” sloganıyla tüm kadınları CHP çatısı altında demokrasi mücadelesinde ve daha iyi bir gelecek gayretinde buluşmaya davet etti.

CHP Kadın Kolları geçtiğimiz gün Elif Yılmazer Başkanlığında son yönetim toplantısını da gerçekleştirerek, yeni dönemin alt yapı hazırlıklarını tamamladılar.

Seginar SALİ

 

YORUM YAP