CHP’li üyeler delegelerini belirliyor

CHP’li üyeler delegelerini belirliyor

18.11.2019 11:01:04

CHP'de delege seçimlerinin startı 16 Kasım'da verildi. Hafta sonu sonuçlarında Ortaköy'de Mümün Koçoğlu'na ait sarı listenin farklı seçilmesi dikkat çekti.

CHP'de hafta sonu delege seçimlerinin startı verildi. Kavaklı, Gümüşyaka, Büyük Çavuşlu, Değirmenköy ve Ortaköy'de parti üyeleri delegelerin tespiti için sandık başına gitti. Ortaköy'de Mümün Koçoğlu'nun hazırladığı sarı liste 63'e 22 ile fark yaratırken, diğer bölgelerde ortak liste ile seçimler yapıldı, delegeler seçildi.

Delege seçimlerini yakından takip eden ve bölgeleri tek tek ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, “Mahalle delege seçimlerinin üyelerimizin ve partimizin vicdanı ve ortak aklıyla birer yerel demokrasi şölenine dönüştürüleceğine inanıyor ve örgütümüz için hayırlı olmasını diliyorum” paylaşımında bulundu.

CHP Belediye Başkan Adaylarından Berker Esen ve Mümün Koçoğlu da oy kullanımı esnasında delege seçim bölgeleri tek tez ziyaret etti. CHP'de delege seçimleri hafta diğer mahallelerde devam edecek olup 24 Kasım'da Alibey, Piri Mehmet Paşa, Yeni Mahalle ve Selimpaşa ile sona erecek.

YORUM YAP