CHP’li genç Başkan evlendi

CHP’li genç Başkan evlendi

1.10.2019 10:35:05

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen, nişanlısı Buse Erdoğan'la Mega Silivria Tesisleri'nde düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Berker Esen ve Buse Erdoğan çiftinin nikah şahitliğini CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Burkay Düzce, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar, Işıklar'ın gelini Sahra Işıklar ile gelinin yakın arkadaşları Beyza Çetin ve Pınar Esin yaptı.

28 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen düğün merasimine Esen ve Erdoğan ailelerinin yanı sıra yakınları ile çiftin dostları ayrıca Silivri Kaymakamı Ali Partal, İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok sayıda seçkin konuk katıldı. Davetliler damadın anne ve babası Neval-Sinan Esen ve gelinin anne ve babası Servet-Mustafa Erdoğan tarafından karşılandı. Törenin ardından davetliler çalan müzikler eşliğinde eğlendi.

Renkli bir düğün ile mutluluklarını taçlandıran çifti Hürhaber Gazetesi olarak bizler de kutluyor, güzel bir hayat diliyoruz.

Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Ömür boyu mutluluklar

YORUM YAP