Bekarlar’dan bayram mesajı

Bekarlar’dan bayram mesajı

8.09.2016 13:02:20

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, 12-15 Eylül tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Silivrili hemşerilerinin Kurban Bayramı'nı kutlayan Kaymakam Faruk Bekarlar, bayramlaşma programını da paylaştı.

“MİLLETİMİZİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE VESİLE OLMASI EN BÜYÜK ARZUMUZ”
Bayramların insanları birbirlerine daha çok yakınlaştırdığını ifade eden Bekarlar, “Manevi dünyamızın önemli günlerinden biri olan Kurban Bayramı'na erişmenin huzuru ve mutluluğu içindeyiz. Dinimizde Müslümanların yüce yaratana olan teslimiyet ve şükranlarının bir ifadesi olan Kurban Bayramı, akrabalık ve dostluk ilişkilerinin güçlendiği, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın önemsendiği, yaşlıların, kimsesizlerin ve düşkünlerin hatırlandığı, küskünlerin barıştığı, sevinç, saygı ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı anlamlı ve milletimizin aynı değerler etrafında birleşerek kucaklaştığı, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği önemli günlerimizdendir. Böylesine derin anlamları olan bu günlerin milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olması en büyük arzumuzdur. Anlamına ve önemine uygun şekilde 12-15 Eylül 2016 tarihlerinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramını tüm milletimize ve İslam âlemine, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımıza huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini dileyerek kutluyorum” dedi.


BAYRAMLAŞMA PROGRAMI AÇIKLANDI
Silivri'de Kurban Bayramı kutlaması, bayramın ilk günü olan 12 Eylül tarihinde, saat 11.00'da Öğretmen Evi'nde gerçekleştirilecek.
Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki ARİF
Sonraki » Gaziler Günü programı belli oldu

YORUM YAP