Aytaç Tuna başarıya doymuyor

Aytaç Tuna başarıya doymuyor

21.01.2016 10:59:05

Fashion TV Dergisi ve Fashion TV tarafından verilen Fashion TV Moda ve Tasarım Ödülünden sonra Aytaç Tuna, geçtiğimiz gün de Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından Semak Sponsorluğunda gerçekleştirilen 6. Yılın En İyileri değerlendirmesinde En Başarılı Ses Işık Ve Sahne Sistemleri & Oto Multimedya Firması olarak ödüle layık görüldü. Vatan Şaşmaz'ın sunuculuğunu yaptığı törende Tuna, ödülünü Sanatçı Rafet El Roman'ın elinden aldı.
Araç içi görüntüleme, ses, ışık ve sahne sistemleri üzerine hizmet veren Aytaç Oto Müzik, sektörün gelişmesindeki öncü konumunu sürdürüyor.
Elektronik sektöründeki teknolojik yeniliklerin sıkı takipçisi Aytaç Oto Müzik'in genç işletmeni Aytaç Tuna, ‘kaliteli malzeme, kusursuz hizmet' ilkesiyle müşteri memnuniyeti sağlama hedefinden ödün vermeden ilerlediği yolda firmasının farkını ve güvenilirliğini pekiştiren sağlam adımlar atıyor.
Engelsiz Yaşam Vakfı'nın "Yılın En İyileri 2015" ödül töreninde, Haldun Dormen, Abdurrahman Keskiner, Halil Ergün, Selda Alkor, Murat Soydan, Bülent Bilgiç, Cem Özer, Vahe Kılıçarslan, Türkan Şoray, Murat Dalkılıç, Hande Yener, Zara ve Muazzez Ersoy gibi sanatçılara ödül verildi.
Ödül töreninde, "Yaşarken Değerlerimize Sahip Çıkalım" projesi kapsamında engelli sanatçı Yalçın Menteş için de bir açık arttırma düzenlendi.
Önceki sene hayatını kaybeden ünlü sanatçı Kayahan'ın 14 Şubat 2015 tarihinde eşi İpek Açar ve Nilüfer ile birlikte verdiği son konserde kullandığı mikrofon ve şapka, açık arttırmada 83 bin liraya satılarak elde edilen gelir Menteş'e bağışlandı.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP