Avlu: Adı ve eserleri sonsuza dek yaşayacak

Avlu: Adı ve eserleri sonsuza dek yaşayacak

9.11.2019 12:28:00

DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 81. yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü minnetle anan Avlu, Atatürk'ün fikir ve eserlerinin sonsuza dek yaşatılacağını vurguladı.

“ATATÜRK, TARİHTE EŞİNE AZ RASTLANIR BİR LİDERDİR”

Avlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: “10 Kasım anlamlı gündür. Her ulusun bir kahramanı vardır. Türk ulusunun en büyük kahramanı Mustafa Kemal Atatürk'tür. Atatürk padişahın ilgisizliği yüzünden enkaz haline ve işgalci devletler tarafından paylaşılan yurdumuzun kurtarıcıdır. Hayatını ulusunun kurtuluşuna adayan dünyada eşine az rastlanan liderlerden biridir. Yurdumuzu çağdaş ülkelerin seviyesine çıkarmak için gece gündüz demeden çalışmıştır. Halkın kendi kendini yönettiği Cumhuriyet idaresini kurmuştur. Yaşamı boyunca yapmış olduğu devrimlerle ülkemizi çağdaş ülkeler seviyesine çıkarmıştır.

“BİZE MİRAS BIRAKTIĞI DEĞERLERE SONSUZA DEK SAHİP ÇIKACAĞIZ”

10 Kasım 1938 tarihinde saat dokuzu beş geçe ulu önderimiz hayata gözlerini yumdu. Atamız her ne kadar aramızdan ayrılsa da yaptığı çalışmalarla bıraktığı eserlerle Sözleriyle her şeyiyle bizlerle birlikte sonsuza kadar yaşayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacağız. Sen rahat uyu Atam.”

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP