Arkaz: Yarın seçim olsa Yılmaz fark atar

Arkaz: Yarın seçim olsa Yılmaz fark atar

29.06.2020 15:09:38

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın eşliğinde gündemi değerlendiren Milletvekili Hayati Arkaz, Volkan Yılmaz'ın 1 yıllık belediye başkanlığı sürecine ilişkin de görüşlerini aktardı.

Silivri'de medya mensuplarıyla buluşan MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, tarım üreticilerini etkileyen afet durumları, salgın ile mücadelede gelinen son noktanın yanı sıra bir başlık da MHP'li Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a açtı.

ARKAZ: YILMAZ'A OY VEREN, VERMEYEN HERKES MEMNUN

“Silivri'yi İstanbul'un akciğeri, nefes borusu olarak görüyorum. Silivri önemli ve bir o kadar kıymetli bir yer” diyen Arkaz, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü: “İyi ve güzel olan her şeyi görmemiz lazım ister tarafı olalım isterse olmayalım. Silivri'yi cıvıl cıvıl pırıl pırıl, rengarenk görüyorum.

Silivri'de daha önce kısmen bir takım gerginlikler oluyordu. Volkan Yılmaz'a oy veren vermeyen herkes memnun.

Başkan Bey'in de hedef olarak belirlediği üzere Silivri'yi marka şehir yapmamız lazım.

“BELEDİYE BAŞKANI BÖLGENİN İNSANI OLMALI”

Volkan Bey'i daha önceden tanıyorum müteşebbis bir ailenin evladı. Belediye başkanının bölgenin insanı ve sevilen biri olması lazım.

“BAŞKAN BEY İNSANLARA GÖZ HİZASINDA BAKAN BİRİ”

Başkan Bey insanlara göz hizasından bakan biri. Asla en ufak bir böbürlenme, kibir yok. Bir de ötekileştirmeyi sevmeyen biri.

“YARIN SEÇİM OLSA DAHA FAZLA FARK YAPAR”

Silivri'de huzur ve mutluluk var. Sorunları bir çırpıda ortadan kaldıramazsınız. Samimiyet, dürüstlük, ahlak, şehri emin belediye reisi olmak lazım. Volkan Yılmaz'ın ne kadar farkla seçildiğini biliyorsunuz. Yarın seçim olsa daha fazla fark yapar.

Sıkıntı görmüyorum iyi olacağına inanıyorum.  Silivri'nin layık olduğu yere geleceğini düşünüyorum. Marka şehir olacağız inşallah.”

 

YORUM YAP