AK Parti’den Vergi Dairesi ziyareti

AK Parti’den Vergi Dairesi ziyareti

3.03.2016 10:41:57

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla her yıl şubat ayının son haftası kutlanan Vergi Haftası nedeniyle Silivri Vergi Dairesine ziyarette bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'ya Kadın Kolları Başkan Vekili Özlem Arslan, Gençlik Kolları Başkanı Orhan Koç, ilçe başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti. Vergisini ödemek için orada bulunan kişilerle de sohbet eden AK Parti heyeti, ülkemize katkı sağlayan ve topluma sunulan hizmetlerde payı olan tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Kutlu, “Vergi Haftası nedeniyle vergi vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu tekrar hatırlatıyor kamuoyunda bu bilincin artırılmasının gerekliliğini bir kez daha belirtmek istiyorum.
Bu konuda tüm vatandaşlarımızın vergi ödevi bilinci ve sorumluluk duygusuyla hareket edeceklerine inancımız tamdır. Tüm vatandaşlarımızın ve iş âleminin 27. Vergi Haftasını kutlar, hayırlı işler temenni ederim” ifadelerine yer verdi.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP