AK Parti’de Mutlu son

AK Parti’de Mutlu son

3.04.2018 10:23:06

Haftalardır birçok alternatifi değerlendiren AK Parti, Silivri AK Parti İlçe Başkanlığı konusunda Mutlu Bozoğlu'nda karar kıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Cuma akşamı İstanbul'un 6 ilçesi ile birlikte Silivri'nin yeni dönem İlçe Başkanını da Mutlu Bozoğlu olarak ilan etti.
Şenocak, “Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla 6 ilçemizde gerçekleştirilecek olan kongrelerimizde İlçe Başkan Adayı olacak kardeşlerimizi açıkladık. Kalan 5 ilçemizde istişare süreçlerimiz devam ediyor.
Kongrelerimizde aday olacak kardeşlerimize bu süreçte Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Durmak yok yola devam” paylaşımında bulunurken, “Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın onayıyla Mutlu Bozoğlu kardeşimiz Silivri İlçe Başkanlığımızın 6.Olağan Kongresinde İlçe Başkan Adayımız olarak belirlenmiştir” duyurusu ile de Silivri'nin haftalardır beklediği yeni ilçe başkanını ilan etti.

MUTLU BOZOĞLU KİMDİR?
03.06.1983 tarihli İstanbul doğumlu. Aslen Silivri Selimpaşalı olup ilk ve orta okulu Selimpaşa'da tamamladı. Liseyi ise Kumburgaz Mehmet Erçağ Ticaret Meslek Lisesi 2001 yılında Muhasebe mezunu olarak tamamladıktan sonra ticaret hayatına atıldı. 2001 yılından bu yana Selimpaşa'da esnaflık yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Bozoğlu, 2014 seçimlerinde Gençlik Kolları Kontenjanından 5. Sıradan Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi seçildi.

KÖY KOMİSYONU ÇALIŞMALARIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Belediye meclisindeki çıkışlarının yanı sıra, Bozoğlu AK Parti'nin Köy Komisyonu ile yaptığı çalışmalar ile dikkat çekti.

KUTLU, MUTLU'YU TEŞKİLATA TAKDİM ETTİ
Cuma akşamı verilen kararın ardından Cumartesi günü AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, İl Başkan Yardımcısı Dr.Fatih Tuna ve İl YKÜ Murat Atım ile birlikte; genel merkez tarafından 6. Olağan kongrede AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına aday gösterilen başkan adayı Mutlu Bozoğlu'nu 3 kademe teşkilatı ve mahalle başkanlarına takdim etti.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri'den...
Sonraki » Seçimler...

YORUM YAP