Ahmet Ay’a alkışlı protesto

Ahmet Ay’a alkışlı protesto

28.02.2020 12:18:11

2014 yılında Silivri'deki görevine başlarken Eğitim Bir Senliler tarafından alkışlarla karşılanan Ahmet Ay, bugün ise ilçemiz eski okul yöneticileri tarafından alkışlı protestosu eşliğinde uğurlandı.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden alınarak “Eğitim uzmanı” olarak havuza çekilen Ahmet Ay, görevini yerine atanan Zekeriya Artar'a devretti.

Ay, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ayrıldığı sırada ilçemiz eski okul yöneticileri tarafından alkışlı protesto ile uğurlandı. Yine eski okul yöneticilerimizden bir kısım da kendisini İlçe Kaymakamlıkta protesto etti.

2014 yılı Haziran ayında Silivri'de görevine üyesi olduğu Eğitim Bir Senli'ler tarafından alkışlar eşliğinde sevinçle karşılanan Ahmet Ay, yöneticilik değerlendirme sürecinde müdürlük görevlerinden aldığı eğitimciler tarafından alkışlı ve sözlü protesto ile uğurlandı. Bilindiği gibi Ay'ın Müdürlük sürecinde başarılı oldukları halde mülakatlarda verilen düşük puanlarla baraj altında bırakılan eğitimcilerin bir kısmı emekliliğe ayrılmak veya görevlerine öğretmen olarak devam etmek zorunda kalmıştı.

Renginar SALİ

YORUM YAP