Zahir Muslu, MHP’den aday adayı

Zahir Muslu, MHP’den aday adayı

7.12.2018 13:18:45

Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Zahir Muslu, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Aday Adayı olmak için başvurdu.

Silivri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Zahir Muslu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nden Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu. Muslu'ya aday adaylığı açıklamasında Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel ve İstanbul Ülkü Ocakları 6. Bölge Başkanı Erhan Özkök de destek verdi.

“SİLİVRİ İÇİN HAYIRLISI OLSUN”
5 Aralık Çarşamba günü, parti binasında, İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a dosyasını teslim ederek resmi başvurusunu gerçekleştiren Muslu, “Partim Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatına Silivri Belediye Başkanlığı aday adaylığı kabul formunu vermiş bulunmaktayım. Bizi ailemle birlikte kabul eden Başkanım Zafer Yalçın ve tüm Teşkilatımıza en içten teşekkürlerimi sunarım. Önümüzdeki yerel seçimlerin en başta vatan, millet, devlet sonra da Silivri'miz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Her şeyden önce herkese burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. İnşallah partimizin üst yönetimi, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli ve teşkilatımız adaylığımız konusunda karar verirse daha geniş katılımlı bir toplantı yapacağız. Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuran iki arkadaşımız daha var. Bu dönem şükürler olsun ki partimizde aday adaylığı talebi yüksek. İnşallah Silivri için hayırlısı olur. Bu süreçte desteklerinden dolayı başta ailem olmak üzere bütün teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP