Yusuf Kapısız’a son görev

Yusuf Kapısız’a son görev

6.10.2023 10:27:41

Silivri'nin tanınmış iş insanlarından AYKA İnşaat'ın sahibi Hüseyin Kapısız'ın evlat acısı…5_158

Hayatını kaybeden Yusuf Kapısız, Perşembe günü öğle namazına müteakip Esentepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.
Cami avlusunu dolduran kalabalık genç Kapısız'ı son yolculuğuna gözyaşları ve dualarla uğurlarken aileye taziyelerini ilettiler.
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönem Belediye Başkanlarımızdan Hüseyin Turan, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Tartar, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, geçmiş dönem AK Parti İlçe Başkanlarından Metin Karakaş, Rıfat Kutlu, Fatih Mahallesi Muhtarı Sadiye Yönet, Piri Mehmet Paşa Muhtarı Serhat Ateş, Büyük Kılıçlı Muhtarı Ahmet Mutlu, meclis üyeleri, İstanbul Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, iş insanları ve daha pek çok tanıdık sima cenazeye katılanlar arasındaydı. Yusuf Kapısız son yolculuğuna büyük bir kalabalıkla uğurlandı.4_221
Yer yüzünde özel bir melek gibi yaşayarak ömrünü tamamlayan merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve tüm sevenlerine sabır ile başsağlığı diliyoruz.
Mekanı Cennet olsun.
Sevginar SALİ3_287

YORUM YAP