Yükselen Mimaroba evinde 4-1 galip geldi

Yükselen Mimaroba evinde 4-1 galip geldi

5.02.2023 11:21:02

Bölgesel Amatör Lig 12. Grup ikinci yarının ikinci maçında kendi sahasında 1966 Edremitspor'u konuk eden Büyükçekmece Yükselen Mimaroba Spor 4-1'lik net skorla üç puan alan taraf oldu.

Son haftalara çıkış yapan Yükselen Mimaroba Spor ortaya koyduğu futbol ile göz dolduran takımda son haftalarda attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Osman Atalay Demirtaş bu haftayı da iki golle kapattı. Küçükçekmece Metin Oktay Stadında soğuk ve yağmurlu bir havada mücadele eden takımları zemin ve hava koşulları ile istedikleri oyunu sahaya yansıtmakta zorlanmadı. Maçın ilk dakikalarında üstünlüğünü kabul ettiren Yükselen Mimarobaspor'un golü 13. dakikada Fatih Bektaş'ın etkili vuruşunda top ağlarla buluştu gol 1-0. Oyun başından beri yaptığı çapraz koşular ve alan boşaltması ile pozisyon yaratan Osman Atalay Demirtaş ise 18. dakikada topu ağlara yollayarak skoru 2-0 yaparak farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda başka gol olmayınca Yükselen Mimaroba Spor soyunma odasına önde giden taraf oldu. Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Yükselen Mimaroba Spor yakaladığı pozisyonlarda bir türlü gol vuruşunu yapamadı. 66. dakikada sahneye yeniden çıkan Yükselen Mimarobaspor'lu Osman Atalay Demirtaş kendisinin ikinci takımının ise 3. golünü kaydetti.
Yükselen Mimarobaspor'da İkinci yarıda oyuna dahil olan Osman Ersöz Kırmızı-siyahlıların dördüncü golünü atarak skoru 4-0 yaptı. Maçta perdeyi kapan gol ise 87. Dakikada misafir takım 1966 Edremit Sporlu Tolga Akyüz takımının tek golünü atarak farkı üç skoru 4-1 yapan golünü kaydetti. Maçta başka gol olmayınca Yükselen Mimaroba Spor Hüseyin Aydoğan yönetiminde dördüncü maçı da kazanarak haftayı üç puan alarak kapattı. Amcası Rabit Yüksel'i kaybeden kulüp başkanı Rasim Yüksel cenaze nedeniyle maça yokken, kırmızı siyahlı teknik heyet ve futbolcular maçın ardından 3 puanı başkanları Rasim Yüksel'e hediye etti.
HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP