Yöneticilik kadrosu açık olan okullarımız

Yöneticilik kadrosu açık olan okullarımız

20.07.2018 11:24:58

Okullara yöneticilik başvuruları başladı. Müdür ve Müdür Yardımcılığı kadrosu açık olan okullarımız belli oldu.

Okullara yöneticilik tercihlerinin alınması 18 Temmuz 2018 tarihi itibariyle başladı ve 23 Temmuz 2018 tarihinde son bulacak. Atamaya esas puanlar 13 Temmuz 2018 tarihinde açıklanmıştı. Puan üstünlüğüne göre yapılacak atamaların sonuçları 25 Temmuz 2018 tarihinde açıklanacak. İhtiyacı karşılanamayan eğitim kurumu yöneticiliklerine duyuru, başvuru ve görevlendirme 25-31 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılacak.

MÜDÜR KADROSU AÇIK OLAN OKULLARIMIZ
Müdür kadrosu açık olan ilçemiz okulları şu şekilde; Çayırdere Ortaokulu, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İrfan Sırdaş Aile Eğitim Vakfı İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu, Sayalar İlkokulu, Şehit Olcay Özcan İlkokulu, 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Kavaklı İlkokulu, Silivri Ortaokulu, Fenerköy Ortaokulu, Gazitepe Ortaokulu ve Hasan Özvarnalı İlkokulu.

MÜDÜR YARDIMCILIĞI KADROSU AÇIK OLAN OKULLARIMIZ
Müdür Yardımcılığı kadrosu açık olan okullarımız ise şöyle; Abdullah Aliye Can Anaokulu, Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, Büyük Çavuşlu Ortaokulu, Büyük Kılıçlı Ortaokulu, Danamandıra Ortaokulu, Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi, Erguvan Anaokulu, İbrahim Yirik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi I.Kademe, Mimar Sinan İlkokulu, Namık Kemal İlkokulu, Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokulu, Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu, Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi, Silivri Anadolu Lisesi, Silivri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Olcay Özcan Ortaokulu, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Alipaşa Fethi Erkoç Ortaokulu ve Silivri Ortaokulu.
Renginar SALİ

YORUM YAP