Yılmaz yeni yatırımlar hakkında bilgilendirdi

Yılmaz yeni yatırımlar hakkında bilgilendirdi

11.09.2021 14:30:15

Eylül oturumunda meclisi bilgilendiren Başkan Volkan Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na iki temel atmayı yetiştirme hazırlığını anlattı.

Başkan Volkan Yılmaz, belediyenin çalışma şartları ve hizmet verme koşullarını iyileştirmek üzere hazırlıkları yapılan iki yeni yatırım hususunda meclis üyelerini bilgilendirdi.

300 ARAÇLIK BİR OTOPARK VE 4.000 METREKAREYE TEKABÜL EDEN BİR EK HİZMET BİNASI

Eylül Meclisi ikinci oturumunda gündem maddelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, Silivri'ye kazandırılması planlanan projeleri görselleriyle şu şekilde anlattı. “Silivri Belediyemizin hemen arkasında, mülkiyeti belediyemize ait olan bir alanda bir ek hizmet binası ve otopark inşaatına başladık. Şu anda hafriyatı alıyoruz. Alanın yakınında bulunan dört adet yüksek binada bir kayma ve göçmenin olmaması adına 120 adet kazık çaktık. Buradaki hedefimiz 300 araçlık bir otopark ve 4.000 metrekareye tekabül eden bir ek hizmet binası.

“İCRACI MÜDÜRLÜKLER İÇİN 5.000 METREKARE HİZMET ALANI”

Araçlar Amirliğimizin olduğu garajımızı da yine belediyemizin bütün icracı müdürlüklerini taşıyacağımız bir ek hizmet binası haline getirmek için çalışmalara başladık. Proje tamamlandığında yaklaşık 5.000 metrekare alanda Temizlik Hizmetleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Çevre Müdürlüğü gibi iştiraklerimizin içerisinde soyunma odaları, duşları, dinlenme alanları ve kafeteryası olan modern ve kullanışlı bir ek binasını kazandırmış olacağız.

Bu iki projemizin temelini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na yetiştirmeyi planlıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

YORUM YAP