Yılmaz: Tarım can damarlarımızdan biri

Yılmaz: Tarım can damarlarımızdan biri

22.02.2019 12:39:16

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul ve kurum çalışanlarıyla buluşan Cumhur İttifakı temsilcileri tarımın önemine dikkat çektiler.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve teşkilat mensupları Cuma günkü mesailerine Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul ve Kurum Personelini ziyaret ederek başladılar.

İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul ve kurum çalışanlarıyla buluşmasında Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, projeleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

YILMAZ: TARIM PROJELERİ ÇOK ÖNEMLİ

Yılmaz, “İstanbul'un en geniş yüz ölçümüne sahip ve tarımsal faaliyetlerin en yüksek düzeyde gerçekleşen ilçelerden biri olmamız bizim için çok önemli. Bu nedenle gerçekleştirilen her tarım projesi bizim için çok önemli. Bu önem çerçevesinde de yapılacak olan yeni projelerimiz ilçemizi daha ileriye taşıyacak. Bu projelerin gerçekleşeceği bir önemli kurumlardan bir tanesi de İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüdür, çalışmalarınızda başarıların devamını diliyorum” dedi.

YORUM YAP