Yılmaz: Çiftçinin gücüne güç katacağız

Yılmaz: Çiftçinin gücüne güç katacağız

22.02.2019 13:00:49

S.S. Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini ziyaret eden Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Aday Adayı Volkan Yılmaz, “Kooperatif Başkanı Turgay Sakarya ve çalışanların misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Birlikte Çiftçinin gücüne güç katacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi adayı Ülkenur Büke, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Şafak Karabina ve meclis üyesi adaylarıyla S.S. Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini ziyaret ettiler.

Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Yılmaz, “İlçemizde tarım alanında kooperatif hizmeti veren S.S. Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifini ziyaret ettik. Kooperatif Başkanı Turgay Sakarya ve çalışanların misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. Birlikte Çiftçinin gücüne güç katacağız. Ortaklarından Ayçiçek alıp işleyerek en kaliteli ve ekonomik yağı üretmek gibi bir misyonunuz olduğunun bilincindeyim. Bu misyonunuzu tamamlayan unsurlarından bir tanesi çiftçinin gücünü tüketiciye ulaştırmak, bu amaca ulaşmak için bizlerde üzerimize düşen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.

YORUM YAP