Yılmaz: Silivri’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Yılmaz: Silivri’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

24.03.2020 14:22:08

Millet Bahçesi, Kültür Merkezi, Yeni Hükümet Konağı taleplerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından uygun görüldüğünü ve çalışmaların TOKİ Başkanlığında yürütüleceğini belirten Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Marka Kent Mutlu Silivri' için yola çıktığımız ilk günden beri tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Özlediğiniz, hak ettiğiniz hizmetlere kavuşmanın ve başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Silivri'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını özellikle bilmenizi isterim” diyerek Silivri halkına müjde verdi, Cumhurbaşkanı ile ilgili bakanlıklara teşekkür etti. 
İşte Başkan Volkan Yılmaz'ın konuyla ilgili açıklaması: “26 Eylül 2019 tarihindeki depremde hasar görerek kullanılamaz hale gelmiş olan Silivri İlçe Stadyumunun bulunduğu alana, 24 Şubat 2020 tarihindeki yazımızda belirttiğimiz Millet Bahçesi, Kültür Merkezi ve Hükümet Konağı yapımıyla ilgili talebimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından uygun görülmüştür.
Projenin hayata geçirilmesine ilişkin çalışmalar TOKİ Başkanlığınca yürütülecek olup, projenin amacına ilişkin gerekli olan takas ve tahsisler ilgili tüm kurumlar tarafından sağlanacaktır.
Projeye ilişkin detayları önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde sizlere aktaracağız.
“MARKA KENT İÇİN TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
‘Marka Kent Mutlu Silivri' için yola çıktığımız ilk günden beri tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Özlediğiniz ve hak ettiğiniz hizmetlere kavuşmanın ve başlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Silivri'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını özellikle bilmenizi isterim.
ERDOĞAN VE BAKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Bugün aldığımız bu güzel haberin hayırlara vesile olmasını diliyor, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkür ediyorum.”

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki
Sonraki » Hayat devam edecek

YORUM YAP