Yılmaz: Ramazan gönül almanın zamanıdır

Yılmaz: Ramazan gönül almanın zamanıdır

Büyükçavuşlulularla iftar sofrasında buluşan Başkan Volkan Yılmaz, “Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın zamanıdır” mesajını verdi.

Silivri Belediyesi iftar programlarına Perşembe akşamı en uzak mahallemiz Büyük Çavuşlu'dan devam etti. Başkan Volkan Yılmaz'ın, yanı sıra Belediyenin mahallede kurduğu iftar sofralarına bölge sakinle ile birlikte MHP Grup Başkan Vekili Sultan Aşkın, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Parti Meclis Üyesi Yaşar Gören, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da misafir oldular.

Büyükçavuşlu'da aynı sofrada buluştuğu halkı selamlayan Başkan Yılmaz, Ramazan ayının lütuf, merhamet ve rahmet ayı olduğuna işaret ederek sözlerine şöyle devam etti: "Ramazan öyle bir merhamet ve rahmet ayıdır ki cennetin kapıları ardına kadar açılırken cehennemin kapıları kapatılır. Müslüman gönüller af ve mağfiret ikramıyla ödüllendirilip hakikat, hidayet ve hikmet ihsanıyla karşılık bulur. Bu kutlu günler aynı zamanda iç muhasebe yapmamız için bir fırsat, yaşantımızı samimiyetle gözden geçirmemiz için bir imkandır. Ramazan, yardımlaşmanın bereketi, dayanışmanın belirleyeni, hatırlamanın ve gönül almanın zamanıdır.”

Silivri'de dayanışma ve yardımlaşma ruhunu her daim taze tutmak için belediye olarak gerekli hassasiyeti sürdüreceklerini belirten Başkan Yılmaz, hayırlı Ramazanlar dileyerek sözlerini tamamladı.

YORUM YAP