Yılmaz, ilçe başkanlarını unutmadı

Yılmaz, ilçe başkanlarını unutmadı

8.01.2019 12:05:15

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Zafer Yalçın, destek arayışları amacıyla gerçekleştirdiği temaslarda AK Parti'nin geçmiş dönemi ilçe başkanlarını da unutmadı.

AK Parti geçmiş dönem ilçe başkanlarından Halit Girgin, Rıfat Kutlu ve Metin Karakaş, Yılmaz'ın geçtiğimiz hafta kapısını çaldığı isimler oldu.

YILMAZ, “HEP BİRLİTE BAŞARACAĞIZ” DEDİ KARAKAŞ, “KAZANAN SİLİVRİ OLACAK” ŞEKLİNDE KONUŞTU
Yılmaz ilçe başkanları ile ziyaretlerine ilişkin, “Cumhur İttifakı üzerine istişarede bulunduk. Öneri, destek ve güzel dilekleri için kendisine teşekkür ederim. Hep birlikte başarılı olacağız” paylaşımında bulunurken Metin Karakaş, “Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayımız değerli dostum Volkan Yılmaz'a başarılar dilerim… Bu birliktelikte kazanan Silivri olacak… Bir olacağız, birlik olacağız, birlikte Silivri olacağız” diyerek düşüncelerini ortaya koydu.

KUTLU: BAŞARILAR DİLİYORUM
Rıfat Kutlu, Yılmaz'ın ziyaretine ilişkin görüşlerini şöyle ifade etti: “2019 yerel seçimlerinde Silivri ittifak adayımız Volkan Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ın nezaket ve istişare ziyaretlerine teşekkür ederim. 16 yıllık iktidar sürecinin her döneminde Silivri ilçemize devasa hizmetler sunmuş AK Parti'nin, aynı hizmet serüvenini İlçemiz adına arttırarak devam ettireceğine inanıyorum. Bu vesile ile Belediye Başkan adayı, ittifak adayımız Volkan Yılmaz'a ve Meclis Listesiyle seçime girecek olan Partim AK Parti'ye başarılar diliyorum.”
Haber Merkezi

YORUM YAP