Hasip Önal yeniden aday

Hasip Önal yeniden aday

8.01.2019 12:02:34

5. dönem görev için yeniden aday olan Selimpaşa Muhtarı Hasip Önal, bölgesinin ortaokul ihtiyacına dikkat çekerken, mahallede iki kat ile sınırlı imar durumunun yetersizliğini vurguladı. 

Selimpaşanın deneyimli muhtarı Hasip Önal ile bölgenin acil ihtiyaçlarını konuştuk. Önal, yeniden muhtarlığa aday olduğunu belirtirken, mahallesinin çözüm bekleyen sıkıntılarını da Hürhaber aracılığıyla gündeme taşıdı.

HASİP ÖNAL, 5. DÖNEM YENİDEN ADAY
4 dönemdir Selimpaşa Mahalle Muhtarlığı görevini sürdüren Hasip Önal, 5. dönem yeniden aday olduğunu ifade etti. “Halkımız takdir ederse, hayırlısıyla görevimize devam ederiz” diyen Önal, bölesinin en önemli ihtiyaçları arasında ortaokul ihtiyacı ile imarda iki kat sınırlamasını ifade etti.

ÖNAL: ORTAOKUL İHTİYACIMIZ ELZEM
Ortaokul ihtiyacının elzem olduğunu belirten Önal, “Valilik'te yapılan toplantıda da belirttim. İstanbul'da birçok yeni okul yapılması planlanıyor önemli bir bölümünün yeri dahi yok. Selimpaşa'da okul yerlerimiz ayrıldı. Sorun yakın takiple çözüme kavuşturulur diye inanıyorum” şeklinde konuştu.

“4 KATA İHTİYACIMIZ VAR”
Bölgenin bir diğer en önemli sorunu olarak iki kat sınırlamasını gösteren Önal, “Biz de yüksek kat istemiyoruz. 8-10 olsun demiyoruz ama 4 kat en azından olmalı. İnsanlar çocukları için ev yapacak, imar durumu iki kat olunca müteahhitler işe girmiyor, vatandaş da kendi yapamadığından, yerini satmak durumunda kalıyor” dedi.

YORUM YAP