Yılmaz: Gençlik Merkezinin temeli Haziran’da atılacak

Yılmaz: Gençlik Merkezinin temeli Haziran’da atılacak

15.02.2022 16:56:08

Silivri Belediye Başkanı Şubat Meclisinde Gençlik Merkezi yatırımı ile ilgili gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Şubat Meclisinde Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın gündeminde Haziran ayında temeli atılması planlanan gençlik merkezi de vardı.

YILMAZ: GENÇLİK MERKEZİNİN TEMELİ HAZİRAN AYINDA ATILACAK

Meclis toplantısında ilçeye kazandırılması planlanan gençlik merkezi ile ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Bildiğiniz gibi Silivri'de yaşayan genç kardeşlerimizin faydalanacağı bir gençlik merkezi ve kültür merkezinin inşası için çalışmalara başlamıştık. Projelerimiz vs. her şeyimiz hazırdı lakin depreme dayanıksız olan Belediye Ek Hizmet binamızdaki 50. Yıl Sağlık Ocağı çalışanlarının binadan çıkmaması, diretmesi ve mahkemeden aldıkları yürütmeyi durdurma kararları neticesinde 1 yıl süreyle gençlik merkezimizin ihalesine çıkamadık.

İKİNCİ İHALEYE DE KATILIMCI OLMADI

Bu konu çözüldükten sonra yaklaşık 2 ay önce gençlik merkezimiz için yaptığımız ihaleye ise katılımcı olmadı. Akabinde 8 Şubat'ta ikinci ihalemizi gerçekleştirdik ve maalesef yine katılımcı bulamadık. Bunun nedeni emtia fiyatlarındaki yüksek artış, kurdaki oynaklık, demir ve beton fiyatlarındaki belirsizliklerdir.

“HAZİRAN'A KADAR GENÇLİK MERKEZİMİZİN TEMELİNİ ATIP 1 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ”

Tabi bu Silivri'de yaşayan genç kardeşlerimizin eğitim, spor, kültür ve sanatla iştigal edebilmeleri için yapacağımız gençlik merkezinden vazgeçeceğimiz anlamına gelmiyor. Bu konuyla ilgili çalışmalar ve fikir alışverişleri yapıyoruz. Haziran ayına kadar gençlik merkezimizin temelini atıp 1 yıl içerisinde tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.

 

YORUM YAP