Yılmaz, Bahçeli ve Erdoğan ile bir araya geldi

Yılmaz, Bahçeli ve Erdoğan ile bir araya geldi

18.07.2022 11:41:53

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Saraçhane Meydanı'nda gerçekleştirilen 15 Temmuz anma programında MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

erdoğan

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın ile birlikte İstanbul'da İl Başkanları Birol Gür, bölge milletvekilleri ve il yöneticileri ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı öncesinde, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'yi karşıladı.
Saraçhane Meydanında düzenlenen anma programıyla ilgili Başkan Volkan Yılmaz şu paylaşımda bulundu: “15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle Saraçhane Meydanı'nda gerçekleştirilen anma programına katıldık.”

bahçeli karşılama (2)
YILMAZ, BAHÇELİ VE ERDOĞAN İLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Yılmaz, Saraçhane'deki anma etkinliğinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de selamlaşıp, sohbet etti.

bahçeli karşılama (3)
BAHÇELİ: SAFLARIMIZI SIKI TUTALIM
FETÖ'nün hain 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümünde İstanbul Saraçhane Meydanı'nda düzenlenen anma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de halka seslendi. “Bu aziz vatandan başka yurdumuz yoktur. Saflarımızı sıkı tutalım.” diyen Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye karşıtlarının cenderesine dar boğaza direnelim. Türkiye ve Türk milleti sonsuzlukla buluşsun. Silah yoluyla değiştirmeye çalışanların senaryolarını yırtıp atmak için bir olalım. Doğrulalım ayağa kalkalım. Hainleri güldürmeyelim. Bağımsızlığımızın sembolü al bayrak altında toplanalım. Gün dayanışma günüdür. Büyük düşünme istikbalimize sahip çıkma günüdür. Aziz İstanbullular bu memleketin evladı olarak diyorum, yanlış anlamayız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tanıyınız, anlayınız, anlatınız.”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP