“Kahramanlarımız Fetullahçı hainlere geçit vermemiştir”

“Kahramanlarımız Fetullahçı hainlere geçit vermemiştir”

18.07.2022 13:32:23

15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasının 6. Yıldönümü vesilesi ile yaptığı açıklamada MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Devletimizin çeşitli kademelerine ve TSK içerisine sinsice sızan FETÖ'cü hainler, devletimizin bölünmez bütünlüğünü yok etme amacıyla darbe girişiminde bulunmuş, fakat Türk milleti engeliyle karşılaşmıştır. Nitekim kendini siper eden sayısız kahraman Fetullahçı hainlere geçit vermemiştir” ifadelerine yer verdi.

15 Temmuz kalkışmasının 6. Yıldönümü vesilesi ile duygu ve düşüncelerini kamuoyuyla paylaşan MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, “Türk milleti tarih boyunca nice badire ve belaları alt etmeyi, üstesinden gelmeyi başarmıştır. Bu zaferlerin yakın tarihimizdeki en bariz örneği 15 Temmuz 2016 gecesinde yaşanmıştır.
Devletimizin çeşitli kademelerine ve TSK içerisine sinsice sızan FETÖ'cü hainler, devletimizin bölünmez bütünlüğünü yok etme amacıyla darbe girişiminde bulunmuş, fakat Türk milleti engeliyle karşılaşmıştır. Nitekim kendini siper eden sayısız kahraman Fetullahçı hainlere geçit vermemiştir.
15 Temmuz FETÖ hain saldırısına korkusuzca direnen, kanlarının son damlasına kadar mücadele ederek destan destan büyüyen aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. İşgalcilerin karşısına dikilen gazilerimize şükran ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP