Yıldız: Engel çıkarmaya çalışanlara inat Silivri’ye özlediği İBB hizmetlerini getireceğiz

Yıldız: Engel çıkarmaya çalışanlara inat Silivri’ye özlediği İBB hizmetlerini getireceğiz

30.08.2020 13:30:26

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas'ın üst geçit üzerinden CHP'ye yönelik çıkışına yanıt CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız'dan geldi. Yıldız, “Her zaman yapılan hizmetlere engel çıkarmak için fırsat kollayanlara inat Silivri halkının özlediği İBB hizmetlerini getirmeye devam edeceğiz” vurgusuyla “Bizden özür dilememizi bekleyenler 1,5 yıl önce Kurfallı tren istasyonu için müjde verdiler… ‘Kurfallı'da durak olacak', ‘Trene Kurfallı'dan binilecek' diyenler bu boş vaatler için halktan özür dilemişler mi?” diye de sordu.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas'ın, KİPA AVM önündeki asansörlü üst geçit projesinin duran imalatından ‘CHP'nin Karayollarını sorumlu tuttuğu' iddiasıyla yaptığı  “İş bilmez bir tutumla, içi boş iddia ve iftiralarla, görsel şovlarla Silivri halkını kandıramazsınız. Silivri CHP İlçenin asılsız iddialarını kınıyor, Silivri halkından ve Karayolları yetkililerinden özür dilemeye davet ediyoruz” açıklamasına cevap Melih Yıldız'dan geldi.

“KARAYOLLARINI SUÇLAYAN HİÇ BİR BEYANIMIZ YOK”

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Cuma akşamı Akören'de CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve parti yöneticilerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada konuya değinerek şunları söyledi: “AKP'li arkadaşlar KİPA AVM önündeki üst geçit ile ilgili yerel basına ilçe başkanımız ve biz meclis üyeleriyle ilgili aslı astarı olmayan ithamlarda bulunmuşlar. Anlatıldığı gibi bizim ve ilçe başkanımızın bu üst geçit ile alakalı Karayolları'nı suçlayan hiçbir beyanımız-açıklamamız olmamıştır. Neye istinaden böyle bir açıklama yapma gereği hissetmişler bir bilinmez.

“YAPILAN HİZMETLERİ POLEMİKLERLE GÖLGELEME ÇABASI İÇİNDE OLANLARA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Sanırım bu konu ile ilgili bizi polemiğe çekme çabası içindeler, amaçları yapılan hizmetler bu polemiklerin gölgesinde kalsın. Ama biz buna müsaade etmeyeceğiz.

“HİZMETLERE ENGEL ÇIKARMAYA ÇALIŞANLARA İNAT SİLİVRİ'YE ÖZLEDİĞİ İBB HİZMETLERİNİ GETİRECEĞİZ”

Her zaman yapılan hizmetlere engel çıkarmak için fırsat kollayanlara inat Silivri halkının özlediği İBB hizmetlerini getirmeye devam edeceğiz.

“ ‘TRENE KURFALLI'DAN BİNİLECEK' DİYENLER BU BOŞ VAATLER İÇİN HALKTAN ÖZÜR DİLEMİŞLER Mİ?”

Bu konu ile ilgili bizden özür dilememizi bekleyenler 1,5 yıl önce Kurfallı tren istasyonu için müjde verdiler… ‘Kurfallı'da durak olacak', ‘Ttrene Kurfallı'dan binilecek' diyenler bu boş vaatler için halktan özür dilemişler mi? Ben şu ana kadar Kurfallı'dan trene binip İstanbul'a giden hiçbir hemşerimizi ne duydum ne de gördüm.”

YORUM YAP