Yıldırım, Silivrispor kararını açıkladı

Yıldırım, Silivrispor kararını açıkladı

26.06.2019 12:20:49

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan üstü kongre öncesinde yıllardır kulübün yönetiminde önemli sorumluluklar üstlenen Cengiz Yıldırım, açıklamada bulundu.

Kendisine gelen teklifler, kulüp yönetiminde görev aldığı sürelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, kongre süreciyle alakalı kararını şöyle açıkladı:

YILDIRIM: KISA VADEDE BİR GÖREV ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

“Kulübümüzün yaklaşan seçim kongresinde başkanlığa aday olan arkadaşlara ve arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bu yola çıkarken Cengiz Yıldırım isminin de listelerinde olmasını gönülden isteyip, her biri ayrı ayrı beni arayarak onurlandıran ve istişarelerde bulunduğum 4 aday yönetimine çok teşekkür ederim. Daha önceden aldığım kararım doğrultusunda kısa vadede bir görev almayı düşünmediğimden herhangi bir listede yokum. Tüm adaylara canı gönülden başarılar diliyorum.

Bilindiği üzere sporu seven sporun içinden gelen biri olarak her zaman spor kulüplerine maddi manevi imkanlarımı kullanarak gerekse idarelerinde görev alarak destek oldum. Silivri'de dokunmadığımız katkı vermediğimiz kulüp azınlıktadır. Aynı zamanda şanlı Silivrispor Kulübümüzde çeşitli dönemlerde Kulüp 2. başkanı ve As başkanlık görevlerinde bulundum. Görevde bulunduğum zamanda her daim kulübün menfaatlerini üst düzeyde tutacak şekilde hoşgörü birlik ve beraberliği sağlamak bilincinde görevimi başarı ile yaptım.

Görev almadığım daha sonraki dönemlerde de ihtiyaç duyulduğu zamanlarda da her zaman kulübümüzün yanında olup ve destek oldum. Bundan sonrada destek olmaya devam edeceğim. Yönetimimiz, hocalarımız, ilçe spor müdürümüz ve idarecilerimizce bu bilinmektedir.

Bu kutsal görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu kabul eder ve koltuk makam bağımlılığı yapmadan devir etmek gerektiğini prensip edinmişim. Bende görev dönemlerimin sonunda aday olmayıp yeni arkadaşlarımızın görev almalarına katkım oldu.

Seçim arifesine girdiğimiz bu haftada kulüp idaresine talip bir birinden kıymetli 6 liste müracaatı hemen hemen hepimizce bilinmekte. Sanırım bu da kulüp tarihinde bir ilk sayılır ve ne kadarda gurur verici. Her birilerinizin katılımıyla değerimiz daha da değerlenmiştir.

Tabi bu gönül yarışında bir liste birinci çıkacak. Şimdi den o listeyi tebrik eder başarılar dilerim. Silivrispor menfaatleri doğrultusunda olmak kaydıyla da her zaman desteğim onlaradır.”

Engin AKIN

 

YORUM YAP