Yıldırım’ın son ziyareti Karakaş’a

Yıldırım’ın son ziyareti Karakaş’a

13.12.2017 09:58:02

Silivrispor Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Yıldırım, önceki gün Silivri Müteahhitler Dernek Başkanı Sedat Karakaş'ı dernek ofisinde ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundular.

Silivri'de özellikle ekonominin bel kemiği olan inşaat sektörünün önde gelen yatırımcıları olan müteahhitlerinin bir araya gelerek hayat verdikleri Silivri Müteahhitler Derneğine Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Cengiz Yıldırım ziyarette bulundu. Başkan Sedat Karakaş'ın evsahipliği yaptığı dernekte Cengiz Yıldırım'ın ağabeyi Kazım Yıldırım da yönetim kurulu üyelerinden. Ziyaret hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunan Cengiz Yıldırım, “Bu ziyaretimiz biraz geç olsa da amacına ulaşmıştır. Şahsi düşüncem derneğin kuruluşu geç kalınmış bir oluşum. Ülkenin ekonomisinin büyük bir bölümünü oluşturan inşaat sektörünün piyasalara yön vermesi ile ticaret ayakta durmaktadır. Arkadaşlarımızın ve büyüklerimizin el birliği ile hayat verdiği Silivri Müteahhitler Derneği'ne başarılar dilerim. Ayrıca Sedat Karakaş kardeşimize de bu zorlu görevde büyük iş düşmektedir ve kendisine de ayrıca başarılar dilerim işi çok zor. Değerli isimlerin bir arada olduğu bu derneğin yeni yatırım ve yatırımcılara da destekçi olacağından eminim, yolları açık olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

KARAKAŞ: AMACIMIZ İLÇEYE HİZMETTİR
Silivri Müteahhitler Dernek Başkanı Sedat Karakaş ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmesinde; “Sektörel ortamdaki başarının nasıl ki Silivri'mize kazancının büyük olacağını biliyorsak Silivrispor'umuzun başarısının da Silivri'mize maddi manevi kazanç sağlayacağından hiç şüphemiz yok. Sivil toplum kuruluşları oda, sendika, vakıf ve dernek adı altında faaliyet gösterir. Dernekler topluma yararlı bir hizmet geliştirmek için kurulmuş yasal topluluklardır. Toplumun her kesimine her anlamda yardım etmek ve yardım almak için kurulmuşlardır. Bu bağlamda Silivri'mize hizmet edecek ve emek verip Silivri'mizi her ortamda en iyi bir şekilde temsil edecek her kurum ve kuruluşla dirsek temasımız olacaktır. Türkiye de aktif halde bulunan yaklaşık 100.000 üzerindeki dernekten birisi de Silivri Müteahhitler Derneği'dir. İnşallah derneğimiz her anlamda Silivri'mize hizmet etmek için var olacaktır. Derneğimize yapmış olduğu nazik ziyaretinden dolayı Silivrispor İkinci Başkanı Cengiz Yıldırım'a teşekkür ederim. İnanıyorum ki derneğimiz ve kulübümüz ortak işlere imza atacaktır” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Engin AKIN

YORUM YAP