Yavuz: Taraftarı ve stadı özledik

Yavuz: Taraftarı ve stadı özledik

9.04.2020 11:07:26

Tüm dünyayı olumsuz yönde etkileyen Corona virüs pandemisi nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor organizasyonlarına 19 Mart'tan bu yana ara verilmesinin ardından Silivrispor takım kaptanı Oğuz Yavuz, “Taraftarımızı, stadımızı ve futbolu özledik” dedi.

Silivrispor takım kaptanı Oğuz Yavuz yaklaşık bir aydır ara verilen liglerin tüm oyuncular üstünde olumsuz bir etkisinin olduğunu ve idmansız geçen her günün oyuncu performansını haftalarca geriye atabileceğini belirtti. Kaptan Yavuz yaptığı açıklamasında; “Öncelikle tüm dünyayı etkisini altına alan bu illet yüzünden hayatını kaybeden tüm insanlığa baş sağlığı diliyorum aynı zamanda hastalıkla mücadele edenlere de acil şifalar diliyorum. 19 Marttan bu zamana kadar liglerden uzağız. Futbol hasreti bir yandan, takım arkadaşlarımızdan uzak kalmak bir yandan oldukça olumsuz etkilemekte bizleri. İdmansız geçen her gün oyuncuların haflarca geri gitmesine neden olur.

"HOCANIN İDMAN PROGRAMINA UYUYORUZ"

Hocamızın verdiği çalışma talimatlarına uyarak diri kalmaya çalışıyoruz ama bu gerçek idmanların yerini tutamaz. Liglerin durumu hala net değil, inancım odur ki en kısa zamanda bu virüsten kurtulalım ve normal hayatımıza geri dönelim isterim.

"HAZİRAN AYINDA BAŞLAYACAK DİYORLAR"

Kesin olmayan bilgiler arasında liglerimizin Haziran ayında başlatılması planlanıyor olduğunu duyuyoruz. Ay içinde hafta içi ve hafta sonu oynatılacak maç trafiğiyle ligi tamamlayacaklar. Silivrispor olarak biz her zaman hazırız. Tüm oyuncu arkadaşlarımızla irtibat halindeyiz ve sık sık hocalarımızla görüşüp durum bilgilendirmelerimizi yapmaktayız. Güçlüyüz ve hazırız” dedi.

YORUM YAP