Yasav; “Alibeyspor’da hedef 2. Lig”

Yasav; “Alibeyspor’da hedef 2. Lig”

5.06.2018 12:37:56

Geçtiğimiz sezon kurulan takım ile grubunda fırtınalar estiren Alibeyspor Kadın Futbol takımında yeni sezon hedeflerinin 2. Lig olduğunu açıklayan Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav; “İlçede büyük bir beklenti var ve biz de bu beklentiyi karşılayacağız” dedi.

TFF 3. Lig'de mücadele eden Alibeyspor Kadın Futbol takımı yeni sezon hazırlıklarına başlıyor. Alibeyspor Kadın Futbolu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav yeni sezon ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Ali Tonta Başkanlığında Silivri'nin Kulübü Alibeyspor'un geçen sezon aldığı başarılarla kabaran göğsümüz yeni sezonda da kabaracaktır. İşi bilen, yatırımlarını ve gelirlerini iyi yönetebilen bir kulüp başarıları kovalar. Geçtiğimiz sezon kısıtlı imkânlarla kulübümüzün ismini tüm ülkeye tanıttık. Tabi burada sadece kulübün başarısı değil ilçemizin ismini de en iyi şekilde temsil edebilen bir kulüp olmanın verdiği gurur da bizleri son derece mutlu etmiştir.

TALİHSİZ ELENDİK

Geçtiğimiz sezon kurduğumuz takım grubunda yenilgi almadan şampiyonluğa ulaşmıştır. Şampiyonluğun ardından Eskişehir'de oynadığımız 2. Lige yükselme eleme maçlarında penaltılarda talihsiz bir şekilde elenmiştik. Silivri tarihinde bir ilki gerçekleştirdik. İlk kez kadın futbolu ile anılan bir kulüp Silivri'yi en iyi şekilde temsil etmektedir.

  1. LİGİ ÇOK İSTİYORUZ

Yeni sezon için planlamalarımızı bitirmek üzereyiz. Hocalarımız Nursal Bilir ve Cemil Memiş'in verdiği raporlar doğrultusunda öncelikle iç transferimizi tamamlayacağız. Akabinde ise eksik ve yetersiz gördüğümüz bölgelere nokta transferler yapacağız. Böylelikle lig sonunda hedefimiz olan 2. Lige yükselerek yine Silivri tarihinde bir ilke daha imza atarak ismimizi TFF 2. Ligine yazdırmak en büyük istediğimizdir.

SPONSORLARA İHTİYACIMIZ VAR

Bizler elimizi koyduğumuz taşın ağırlığını bilmekteyiz. Ne denli zorlu şartlarda çalışmalarımızı sürdürdüğümüzün de bilincindeyiz. Bizler de bir yerlerde tıkanıp kalmaktayız. Başkanımız Ali Tonta'ya yük olmamak adına çalışıyoruz. Geçtiğimiz dönem bizlerin her türlü ihtiyaçlarında yanımızda olan Bayburtlu İnşaat ile tekrar irtibata geçmek mecburiyetindeyiz. Sponsorlar olmadan bu işlerin dönmeyeceğini de biliyoruz. Bunun için daha fazla sponsor arayışına gireceğiz.

FORMA REKLAMLARI ALACAĞIZ

Yeni sezonda forma reklamları alarak kulübümüze gelir getirmenin arzusundayız. Kulübümüzün kısıtlı imkânlarını biraz daha arttırarak rahat nefes aldığımız bir sezon geçirmek istiyoruz. Tüm kulüplerimiz sponsorlarla dönmekte, bizim girdiğimiz ligler ve yatırımlarımız da ortada. Bizlere inanan ve sonuna kadar desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a tekrar teşekkür ederiz. Yeni sezonda hedeflerimiz yüksek ve bu hedeflere ulaşabilmek için çok çalışacağız” dedi.

YORUM YAP