Yalçın’dan Bayram mesajı

Yalçın’dan Bayram mesajı

22.05.2018 10:45:52

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yalçın mesajda duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Cumhuriyetimizin Banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli Kurtuluş mücadelesini başlatmak için Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs 1919 tarihi, ulusal bağımsızlığımızın kazanılmasında en önemli adımlardan biri olmuştur.
19 Mayıs, işgal kuvvetlerinin esaretine boyun eğmeyen, hürriyetinden vazgeçmeyen Aziz Milletimizin Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği İstikbal - İstiklal mücadelesinin ilk adımıdır.
İşgalci güçlere karşı birlik ve beraberlik ruhuyla Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde milli kurtuluş mücadelesini veren Aziz Milletimiz, bağımsızlığını bütün dünyaya ilan etmiş, esaret altındaki mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur.
19 Mayıs Ruhuyla yetişen gençlerimizin, şehitlerimizin bize vatan kıldığı ülkemize ilelebet sahip çıkıp koruyacakları inancıyla; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”

YORUM YAP