Ramazan’da çalışmalara devam

Ramazan’da çalışmalara devam

22.05.2018 10:47:33

İBB'nin, “Gönlümüz bir, soframız bir” sloganıyla sürdürdüğü iftar programı geleneğine Yolçatı ve Çeltik'te evsahipliği yapan AK Partililer, Seymen'de de vatandaşlarla iftar sonrası bir araya geldiler.

İBB'nin düzenlediği ve Silivri AK Parti İlçe Başkanlığının organize ettiği "Gönlümüz bir, soframız bir" sloganı ile gerçekleştirilen iftar programları KİPTAŞ 1'deki açılışın ardından Yolçatı Mahallesinde devam etti. Yolçatı Muhtarı Cemalettin Erkal ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelen AK Partililer, “Gönül sofralarımızda bizlere yüreklerini açan çok kıymetli Yolçatılı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyoruz” şeklinde duygularını ifade ettiler.
İBB'nin gerçekleştirdiği ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilatının evsahipliği yaptığı iftarlara Çeltik'te devam eden siyasiler, çalışmalarına Seymen'de sürdürdü. Seymen'de gördükleri sıcak ilgiye teşekkür eden Bozoğlu, “Sıcak samimi ve misafirperver bir şekilde bizleri misafir eden başta Seymen Muhtarımız Sıtkı Akıncı olmak üzere bürün mahalle sakinlerimize bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ederiz. 7 Haziran Perşembe günü inşallah gönül sofralarımızı Seymen'de kuracağız” dedi.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayları Tahir Sert ve Talha Çetin de Kutlu ile beraber, Ramazan programlarında bölge sakinleriyle buluştu.
Haber Merkezi

YORUM YAP