Volkan Aydın, Selimpaşa’da güven tazeledi

Volkan Aydın, Selimpaşa’da güven tazeledi

27.02.2019 10:52:11

Selimpaşa, Gümüşhane Şiran Telme Köyü Derneği gerçekleştirdiği olağan genel kurulunda mevcut başkan Volkan Aydın ile devam kararı alarak çalışmalarına devam ediyor.

Yıllardır Silivri, Selimpaşa'da yaptığı çalışmalarla gündemde olan Şiran Telme Köyü Derneği yeni döneminde Volkan Aydın ile devam ediyor. Selimpaşa'da gerçekleştirilen olağan genel kurula Silivri Belediye Meclis Üyesi adaylarından Celalettin Yazıcı da katılım sağladı. Gerçekleştirilen genel kurulan ardından yönetim listesi ise şu şekilde oluştu; Volkan Aydın, Aşkın Turan, Süleyman Toruk, Hasan Yazıcı ve Servet Çil. Yedek Yönetim, Kemalettin Yazıcı, Mertcan Toruk, Serdar Tuna, Fatih Yazıcı ve Özgür Yazıcı. Denetim Kurulu, Gökhan Çil, Ahmet Yazıcı ve Talha Çetin. Yedek Denetim Kurulu, Mustafa Türkyücel, Salıh Gül ve Dogan Yazıcı.

KONGREDEN DESTEK AÇIKLAMASI
Gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Meclis Üyesi adayı Celalettin Yazıcı için destek kararı da çıktı. 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Şiran Telme Köyü Derneği'nin tüm üyeleri köylüleri olan Celalettin Yazıcı için destekte bulunacaklarını dile getirdiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP