Üye ilişkileri geliştirme ziyaretleri sürüyor

Üye ilişkileri geliştirme ziyaretleri sürüyor

21.10.2022 15:34:22

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, üye ilişkilerini geliştirme amacıyla firmalara ziyaretlerini sürdürüyor.ÜYE 5

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği, Üye İlişkilerini Geliştirme Komisyonu tarafından üye firmalara düzenlenen ziyaret programına geçtiğimiz hafta Kromaş Metal, Çağrı Tel Çit, Nacer Plastik, Koza Tarım ve Uğur Tavukçuluk firmalarına misafir oldu.
Ziyaret programına Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, yönetim kurulu ve üyeler katıldı.
Haftalık üye ziyareti sırasında Kromaş Metal Genel Müdürü Tayfun Sığırtmaç'a Dernek Başkanı Hakan Kocabaş tarafından üyelik belgesi ve dernek rozetimiz takdim edildi.üye 4
Silivri SİAD Üyesi Tayfun Sığırtmaç'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür edildi, çalışmalarında başarı dileğinde bulunuldu.
İş insanlarını daha sonra Çağrı Tel Çit firmasını ziyaret etti. Firma sahibi Ramazan Çetinkaya ev sahipliğindeki toplantıda sektör hakkında bilgi edinirken, iş dünyası ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.üye 3
Silivri SİAD üyeleri Ramazan Çetinkaya'ya ilgisi için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.
Nacer Plastik'e de ziyarette bulunan iş insanları, firma sahibi Mustafa Nacak'tan şirket hakkında bilgi aldılar, samimi karşılama ve verdiği bilgiler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.
Koza Tarım'ın ortakları ve yöneticisi Muzaffer Bilgin, Ali Bilgin ve Ozan Bilgin'i de ziyaret eden Silivri SİAD yönetimi ve üyeleri, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, başarı dileklerini ilettiler.
Ziyaret edilen bir başka firma da Uğur Tavukçuluk oldu. İş insanları, üyeleri Mehmet Ali Akalın'a evsahipliği için teşekkür etti.

Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP