Üstünel minikleri renkli gösterileriyle mest etti

Üstünel minikleri renkli gösterileriyle mest etti

24.05.2023 11:37:53

Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu minikleri, Anneler Günü dolayısıyla hazırladıkları renkli gösterilerini sundular.

Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu, Nesrin Cambazoğlu'nun müdürlüğünde, Anneler Günü dolayısıyla hazırladığı kutlama programını 23 Mayıs 2023 tarihinde Önder Yılmaz Sahnesi'nde sundu.
Programa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yılmaz, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, kahraman askerleri ve Kahramanmaraş merkezli on bir ilimizi etkileyen deprem sonucunda kaybettiğimiz canlarımız ve tüm şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşımız okundu.
CAMBAZOĞLU: ANNELER, HAYATIMIZDAKİ MUCİZE
Günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürü Nesrin Cambazoğlu tarafından yapıldı. Cambazoğlu, konuşmasında şu ifadelerine yer verdi: “Anneler Günü evrensel bir gündür. Annemiz bizi dünyaya getiren yaşamı boyunca da bizim en büyük destekçimiz olan, bir bakıma hayatımızdaki mucizedir. Bu sebeple anneler bir melek, eşsiz bir kıymettir.
“Cennet anaların ayakları altındadır” sözü onların yatıkları bu fedakârlığın tek denginin cennet olabileceğini ifade eder.
Anne kokusu hepimizi mest eder. “Hiç unutulmayacak yüz, anne yüzüdür”. Bizi karşılıksız sevgileri, koşulsuz kabulleri ve sonsuz emekleriyle var eden tüm annelerimizin ellerinden öperiz. Gününüz kutlu olsun sevgili anneler….”
Konuşmanın ardından minikler sahneye çıktı. 4 Yaş B Şubesi “Üzümlü Kekim”, 4 Yaş A Şubesi, “Bilmece”, 4 Yaş C Şubesi “Annem Annem Canım Annem”, 3 Yaş A Şubesi “Bir Tek Annem Olsun”, 5 Yaş A Şubesi “Annelere Ninni”, 5 Yaş B Şubesi “Kime Çektim Ben”, 5 Yaş C şubesi “Kalbinden Doğudum”, 5 Yaş Çocuk Kulübü öğrencileri Silivri Yöresi Halk Oyunlarını sahneledi.
Tüm öğrenciler finalde şarkı söyledi.
Prof. Dr. Besim Üstünel Anaokulu öğrencileri, şık ve renkli kostümleriyle göz alırken, öğretmeleri rehberliğinde hazırladıkları, anne ve babaların da rol aldığı dans gösterileriyle beğeni topladı ve bol bol alkış aldı. Duygusal anların da yaşandığı programda, minikler ailelerini gururlandırdı.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP