Üst geçit isyanı

Üst geçit isyanı

Eski Sanayi Üst Geçidi, tehlike arz ettiği gerekçesiyle artan tepkiler ve medyaya yansıyan haberlerin ardından yenilenmek üzere yerinden söküldü. Ancak yenisinin bir türlü yapılmaması “Yenisini yapmayacaksanız niye eskisini yıktınız?” tepkilerini doğurdu.

6 Ocak Meclisinde bakımsız ve tehlikeli halde olan Silivri Eski Sanayi Üst Geçidi hakkında bir TV kanalında yapılan haberin videosunu paylaşan Başkan Yılmaz, “İBB ile görüşerek bu konunun Karayolları ile görüşülmesini, yapılacak yan yolların sadece yan yollarla kalmaması gerektiğini, üst geçit yapılması gerektiğini söyledim. Görüştüler ve bu üst geçidin yapımına en kısa sürede başlanacağını ifade ettiler. Ben de buradan Silivri'de yaşayan vatandaşlarımızı bilgilendirmiş olayım” açıklamasını yaptı.
Birkaç gün içinde üst geçit, yenileceği gerekçesi ile İBB ekiplerince söküldü. Ancak iki haftadır sökülen üst geçit ile ilgili bir gelişme yaşanmaması bölgeyi kullanan vatandaşları isyan ettirdi.
“Eski Hayat Hastanesinin oradaki üst geçit 2 haftadır yenisinin yapılacağı gerekçesiyle kaldırıldı. İnsanlar ana yoldan geçiyor. Yenisini yapmayacaksanız niye eskisini yıktınız? Bu kadar uzun sürecekse niye yıktınız? İllaki bir canın orda ölmesi mi lazım?” diye soran vatandaşlar acilen üst geçit beklediklerine dikkat çekti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP