Umut Tilev Silivrispor’da

Umut Tilev Silivrispor’da

19.10.2016 09:57:49

Geçtiğimiz hafta Silivrispor İkinci Başkanı ve Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gencoğlu'nun bizzat anlaşmaya vardığı ilçenin en tecrübeli voleybol hocası Umut Tilev artık Silivrispor için hizmet verecek.

Silivri'de, Çağrıbey Voleybol takımı ile yaşadığı başarıların ardından ismini markalaştıran Umut Tilev artık Silivrisporlu. Silivrispor Muhasibi Mutlu Memiş ile birlikte Voleybol Şube Sorumlusu Süleyman Gencoğlu'nun gerçekleştirdiği transfer neticesinde Silivrili genç bayanların çalıştırıcılığına Umut Tilev getirildi. Göreve gelir gelmez hazırlık maçlarına başlayan Umut Tilev hafta sonu Beylikdüzü Bizimkent Spor Kulübü ve Tekirdağ arma Yaşamspor Kulüpleri ile müsabaka yaptı.
İki takım ile hazırlık maçı yapıldı.
Hafta sonu Çağrıbey Spor Salonu'nda iki hazırlık maçı birden yapan Silivrisporlu genç kızların performansını gören Umut Tilev gelecek için umutlu olduğunu belirtti. Centilmence bir müsabaka olan hazırlık maçlarında kazanan Silivrili kızlar oldu. Hazırlık maçlarının ilkini Silivrispor, Sude Ercan, Sude Karakoç, Sude Kapıcı, Sinem Uğurlu, Cansu Bilir, Özlem Açar, İlke Kurt, Yağmur Ergen ve Yaren Gürpınar oyuncu dizilişi ile başladı.
Engin AKIN

YORUM YAP