Uluslararası Yemek Festivalinde şampiyon oldular

Uluslararası Yemek Festivalinde şampiyon oldular

27.02.2018 09:48:28

16. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri'ne üç öğrencisiyle katılan Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi 3 Altın Madalya kazandı. 

22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu tarafından bu yıl 16.sı organize edilen Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri, Beylikdüzü'nde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirildi. Dünya Aşçılar Birliği (WACS) işbirliği ile gerçekleşen organizasyon, uluslararası düzeyde gastronomi dünyasını ülkemizde ağırladı.
30 Ülkeden 450'si yabancı olmak üzere toplam 2100 yarışmacı aşçının 75 kategoride yarıştığı ve 100 jüri üyesinin katıldığı Mutfak Günleri'ne Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin yanı sıra Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim ve İş Eğitim Merkezi de katıldı. Umut Ayan, Mustafa Karabaş ve UfukAşçı adlı öğrenciler, hünerlerini sergiledi. Jüriden tam puan alarak Altın Madalya kazandılar, okullarını ve Silivri'mizi başarıyla temsil ettiler.

OKAN: ŞAMPİYONLUK ÖZEL ÇOCUKLARIMIZA ÇOK YAKIŞTI
Öğretmenleri Hasan Okan, “Türkiye'nin en iyi şeflerinin oluşturduğu jüriden tam puan alarak 3 Altın Madalya kazanan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Sizler bizim gururumuzsunuz. Şampiyonluk bu özel çocuklarımıza çok yakıştı. Biz artık yıldızlı şef olduk.” sözleriyle mutluluğunu paylaştı.

Renginar SALİ

YORUM YAP