NK WOMAN hizmete açıldı

NK WOMAN hizmete açıldı

27.02.2018 09:45:40

En iddialı ürünler ile bayan ayakkabı ve çanta, ilerleyen zamanlarda giyim satışında bir marka haline gelmeyi hedefleyen Hülya Kadak, bu amaç doğrultusunda birbirinden şık, cesur ve yenilikçi modelleri hizmete açtığı NK Woman mağazasında Silivrililerin beğenisine sunmaya başladı.

Renkleri, desenleri ve birbirinden özgün tasarımlarıyla sezonun yepyeni ürünlerini NK Woman ismini verdiği mağazasına taşıyan Hülya Kadak, açılış törenini 24 Şubat 2018 Cumartesi tarihinde gerçekleştirdi. Kadak'ı açılış töreninde eşi aynı zamanda NK Man giyim mağazasının sahibi Necip Kadak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyesi Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şube Başkanı Süheyl Kırkıcı, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Arif Kanık, Avukat Şükriye Akkaya Karakuş, dost ve yakınları ile kalabalık bir davetli kitlesi yalnız bırakmadı. Geleneksel kurdele kesimi, yeni mağazanın hayırlı ve bol kazançlı olması için edilen dualar eşliğinde yapıldı. ,

KADAK: MODAYI SONUNA KADAR YAŞAYABİLECEĞİNİZ KOLEKSİYONUMUZU AVANTAJLI FİYATLARLA BEĞENİNİZE SUNUYORUZ
“En trend, kaliteli ve sürdürülebilir modayı uygun fiyatlarla mağazamızda keşfedebileceksiniz” diyen Hülya Kadak, iyi bir görünümü yaşam biçimi olarak benimseyen kadınlara hitap ettiklerini söyledi. Yeni sezon ürünlerin göz kırptığı NK Woman; her yaşa ve tarza hitap eden, kaliteli malzemelerden üretilmiş, birbirinden zarif ayakkabı, stiletto, spor ve çanta modellerini geniş renk seçenekleriyle sunuyor. Ayakkabı ve çanta modası konusunda güncelliği yakalamak istiyorsanız NK Woman; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Yemeniciler Sokak, No: 19/A adresinde hizmet veriyor.

Hazal BAŞARAN

YORUM YAP