TYT Deneme Sınavı’na 872 öğrenci katıldı

TYT Deneme Sınavı’na 872 öğrenci katıldı

10.12.2019 09:58:29

Danışman Akademi tarafından 7 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen ve ilçemizde bir ilk olan Türkiye geneli Orijinal Yayınları TYT Deneme Sınavına 872 öğrenci katıldı.  

Danışman Akademi tarafından İşler Kitapevi işbirliğinde, İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen ve Silivri'de bir ilk olan Türkiye geneli Orijinal Yayınları TYT Deneme Sınavı, 7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Silivri öğrencisine açık katılımla düzenlenen deneme sınavına ilgi büyüktü. Tam 872 öğrenci, sabahın erken saatlerinde İstanbul Rumeli Üniversitesi'ne gelerek sınav heyecanı yaşadı. Velileri de kendilerini yalnız bırakmadı.   

Silivri öğrencisi, daha önce tüm ilçenin katılımıyla yaşamadığı bu deneyimi Danışman Akademi ve İşler Kitabevi'nin sayesinde yaşadı. Üniversite adayları, gerçek sınava aylar kala heyecanlarını yenme ve bilgilerini ölçme fırsatı buldular.

Danışman Akademi yetkilileri Muhammet Erdoğlu, Arzu Eroğlu ve kurdukları ekibin özverili ve titiz çalışmalarıyla yapılan hazırlıklar sonucunda deneme sınavı sorunsuz geçti.  

İKİNCİ ETKİNLİK MART –NİSAN AYLARINDA

Danışman Akademi, ikinci etkinliklerinin 2020 yılının Mart-Nisan aylarında gerçekleştirileceğini duyurdu. İlk Deneme Sınavı'nı kaçıran üniversite adaylarının, ikincisini kaçırmamalarını tavsiye ettiler.

“ÜCRETSİZ DENEME KOÇLUĞU VERİLECEK”

Sınava katılan tüm öğrenciler, sınav sonuç karnelerini 16 Aralık Pazartesi gününden itibaren Danışman Akademi'den alabilecekler. Ayrıca sınav sonuç karnesini alan tüm öğrencilere Ücretsiz Deneme Koçluğu verilecek.

Renginar SALİ

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kaybetmeye doymayanlar
Sonraki » Belediyeden montaj desteği

YORUM YAP