Tutumlulukla kitap edinmeye devam

Tutumlulukla kitap  edinmeye  devam

10.11.2016 10:13:04

Arya Kreşi, Sosyal Sorumluluk Projesi Kitap Kumbaram'ı 2016-2017 eğitim öğretim yılının etkinlikleri arasına da alarak devam ettirdi.

Tutumlu Olma ve Kitap Okuma Alışkanlığı kavramlarını eğlenceli kavramlarının eğlenceli bir etkinlik aracılığıyla çocuklara benimsetilmesini hedefleyen sosyal sorumluluk projesi Kitap Kumbaram geçtiğimiz günlerde Arya Kreşi tarafından yeniden uygulandı. Minik öğrencilerine tutumlu olmanın yanı sıra kitaplar dünyasına davet eden Arya Kreşi, küçük yaşlardan itibaren kazandırılması gereken okuma alışkanlığı için katkı sunmakta. Minikler önceden dağıtılan kumbaralara harçlıklarını biriktirdi. Daha sonra okula açılan mini kitap fuarında, kendi tasarrufları ile ilgileri doğrultusunda, öğretmenlerinden de destek alarak tercih ettikleri kitapları satın aldılar.
Büyük bir ilgiyle seçtikleri kitapları incelemek için sınıflarına gitmeyi zor beklediler. Öğrencilerinin mutlu heyecanını gören öğretmenleri de oldukça memnun. Kitap Kumbaram projesinin, her geçen gün daha fazla öğrenciye ulaşarak, kitaplara olan ilgilerini arttırırken okuma alışkanlığı da kazandırmakta.
Renginar SALİ

YORUM YAP