Turgut Reis’te bir ilk daha

Turgut Reis’te bir ilk daha

7.06.2018 09:24:26

Turgut Reis İlkokulu, verdiği Aile Eğitimi'nden velilerini mezun ederek Silivri'de bir ilk'e daha imza attı.

Turgut Reis İlkokulu, eğitim hizmetine yaptığı katkılar ve yarattığı farkındalıklarla 2017-2018 eğitim-öğretim yılında da örnek olmaya devam etti. Okulun Rehber Öğretmeni Zuhal Asarlı Tokgöz tarafından 12 hafta boyunca yürütülen, haftada bir gün 3'er saat süren 3-6 Yaş Aile Eğitimi'ne katılan velileri mezun oldu.

Çocuklarını daha iyi tanımak, onlarla iletişimlerini güçlendirmek, uygun tutum ve yaklaşımları öğrenmek, her bir gelişim alanında ve sağlıklı beslenmeden özbakım becerilerine kadar birçok konuda ayrıntılı bilgi sahibi olmak için 3 ay boyunca ciddi bir emek sarf eden veliler, mezun oldu. Düzenlenen Mezuniyet Töreninde belgelerini, eğitimcilerden tebrikler eşliğinde aldılar.

TOKGÖZ: BU BİR SON DEĞİL, YENİ BAŞLANGIÇLARA HAZIRLIK

Rehber Öğretmeni Zuhal Asarlı Tokgöz, “Derler ki velileri 3 ay boyunca hem de her hafta, hem de 3'er saat okulda tutamazsınız. Ben de derim ki, “Siz işinize aşk kattığınızda 12 hafta bitse bile peşinizi bıraktıramazsınız.” Üçüncü aile eğitimi grubumdu bu grup ve dedim ki "Evet Zuhal doğru yoldasın." Şükürler olsun ki yine harika bir grupla çalıştım. Yüreği güzel, gülümsemesi yüzünde hep hazır annelerle birbirimize yoldaşlık yaptık. Çok yorulduk evet… Çok çok yorulduk. Ama bir o kadar da keyif aldık... Bu bir son değil tabi, hep yeni başlangıçlara hazırlık…” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.

Okul Müdürlüğü, eğitime özveriyle devam eden her bir veliye, sınıf öğretmenleri Sevdanur Mutlu ve Nuray Akarsu'ya, eğitimi yürüten Rehber Öğretmeni Zuhal Asarlı Tokgöz'e emekleri dolayısıyla teşekkür etti.

Aile Eğitimi Mezuniyet Töreni sonrasında iftar yemeğinde bir araya gelindi.

Renginar SALİ

YORUM YAP