Toprak’ın iki eseri İzmir’de sergilenmekte

Toprak’ın iki eseri İzmir’de sergilenmekte

10.02.2017 09:32:29

Fotoğraf sanatçısı Emine Toprak'ın iki eseri, İzmir'de düzenlenen Barış ve Hoşgörü konulu 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışma Sergisi'nde sergilenme hakkı kazandı. 

Romanların Yoğun Olarak Yaşadığı Yerlerde Sosyal İçermenin Desteklenmesi Teknik Destek Projesi (SİROMA) tarafından düzenlenen 2017-014 SİROMA Farklılığımız Zenginliğimiz, Birlikteliğimiz Geleceğimiz Faaliyet 2.1.10 Fotoğraf Yarışması'na roman kızı Nazar'ın yer aldığı “Suskun” isimli çalışmasıyla Üçüncülük Ödülüne layık görülen Emine Toprak, katıldığı bir başka yarışmada da eserlerini sergileme hakkı kazandı.
Toprak'ın iki fotoğraf çalışması, İzmir Göztepe Rotary Kulübü ve İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği işbirliğinde 3-16 Şubat 2017 tarihleri arasında Barış ve Hoşgörü Dünyanın Gülümseyen Yüzü başlığı altında düzenlenen 3. Uluslararası Fotoğraf Yarışma Sergisi'nde sergilenmekte. “Yüreğiniz sevgi kuşları ile dolsun” ve “Tutamıyorum” adlı eserler büyük ilgi görüyor.
İzmir Devlet Resim Heykel Müzesi-Kültürpark Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen sergi, 16 Şubat 2017 tarihine kadar açık kalacak.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP