Topal: Kısaca kadının adı var!

Topal: Kısaca kadının adı var!

22.02.2019 10:08:54

Kadın temsiline önem vererek 3 kadını aza heyetine dâhil eden Mimarsinan Mahallesi Muhtar Adayı Gülsen Topal, mahallenin yaşam kalitesini geliştirmek adına yapacağı çalışmaların yanı sıra kadınlarımızın konumunu daha da iyileştirmeyi, iş ve sosyal hayatta daha etkin olmalarına destek olmayı öncelikli vazife olarak gördüğünü vurguladı.

“Değişimi Birlikte Yaratalım” sloganıyla mahalle sakinlerinin oylarına talip olan Mimarsinan Muhtar Adayı Gülsen Topal; aday olma kararını ve seçildiği takdirde gerçekleştirmek istediği çalışmaları anlattı.

“BİRİNCİ HEDEFİM, KADININ GÜÇLENDİRİLMESİ VE KALKINMASI”
Topal, şunları söyledi: “1971, Edirne doğumluyum. Evliyim ve 24 yaşında hemşire bir kızım var. 20 yıl boyunca özel şirketlerde çalıştım ve emekli oldum. Yaklaşık 4 -5 yıldır sivil toplum örgütlerinde gönüllü olarak çalışmaktayım ve artık Mimarsinan Mahallesi muhtar adayıyım. Neden adayım? Bir kadın olarak ilk önceliğim kadınlar ve çocuklar. Yani projelerimin en başta gelenleri. Kadınları geliştirmek ve onları kazanacakları bir yolda ileriye götürmek birinci hedefimdir. Ev kadınları için vereceğim kurslar aile bütçelerine katkı sağlamak ile birlikte sosyal olarak da gelişmelerini sağlayacaktır. Haftanın belirli günlerinde organik bebek kursunu kadınlarımıza kendim bizzat ücretsiz olarak vereceğim.

“SPOR TESİSLERİ, PARK VE DİNLENME ALANLARI İLE MİMARSİNAN'DA HERKESE HİTAP EDEN ÇOK KAPSAMLI BİR YAŞAM ALANI OLUŞTURULMASI İÇİN UĞRAŞACAĞIM”
Önemli konularımızdan bir diğeri ise çocuklarımızın güvenli ve huzurlu bir alanda vakitlerini geçirmelerini sağlamaktır. Bunun için çocuklarımıza gerekli oyun ve spor alanları yapılması için çalışacağım.

“PAZAR YERİ TALEBİ, BOZUK YOLLAR VE YENİLİK İSTEYEN ÇOCUK PARKLARI KONUSUNDA ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”
Aday olmaya karar verdiğimde Mimarsinan Mahallesi, Kumluk mevkiinde bir semt pazarına talebin fazlaca olduğunu gözlemledim. Seçildiğimiz takdirde ekip arkadaşlarımla birlikte bu isteğin hayata geçirilmesi için gereken çalışmayı yapacağımıza söz veriyorum. Ayrıca Ortaçeşme mevkiindeki yolların, sokak aralarının çok bozuk olduğu ve çocuk parklarının yenilenmesi taleplerinde değerlendireceğim. Seçildiğimiz takdirde tüm bu eksikliklerin giderilmesi için takipte olacağız.”

İDDİALI AZA KADROSU
“2019 yerel seçimlerinde kadının adı yokken ekibimizde 4 kadın var. Kısaca kadının adı var!” diyerek sözlerini tamamlayan Topal'ın aza heyetinde Gökhan Koç, Hüseyin Akıncıoğlu, Mehmet Sarı, Abdullah Mutlu, Dilara Çapan, Ayla Akbaş, Ali Bulut ve Filiz Denizhan yer alıyor.

Haber: Hazal BAŞARAN

YORUM YAP