Teşekkür ve ‘Duyarlılığımız sürecek’ mesajı

Teşekkür ve ‘Duyarlılığımız sürecek’ mesajı

10.05.2018 10:06:10

Silivri Kadın Girişimciler Derneği Kadın Girişimci Geliştirme ve Mesleki Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen “Çocuk istismarı ve şiddet” semineri sonrasında dernek başkanı Gülgün Narinç, gördükleri ilgi ve ortaya konan hassasiyet için teşekkür ederken, farkındalık yaratmak amacıyla etkinliklerinin devam edeceğine işaret etti.

Seminerin ardından duygu ve düşüncelerini ifade eden Narinç, “İstismar konulu seminerinize konuşmacı olarak katılan Emniyet Müdürünüz Taner Ertürk'e, Av Ayşe Taciser Ülkü Levent'e, Psikolog Nigar Şahin'e teşekkürlerimizi sunarız.
Eylül ayından itibaren ilçemizin köylerini ziyaret ederek mümkün olduğunca kadın ve çocukla sohbet edip, onların hayatına dokunarak yaşadıkları sıkıntıları paylaşarak ve bu hassas konuyla ilgili bilgilendirmeler yapmaya devam edeceğiz. İlk ziyaretimizde İlçe Kaymakamımız Ali Partal da bize eşlik etme sözü verdi.
Bu kapsamda 4 Mayıs 2018 tarihinde dernek Kadın Girişimci Geliştirme ve Mesleki Eğitim Komisyonumuzun Buse Ersaraç Başkanlığında gerçekleştirdiğimiz “Çocuk istismarı ve şiddet” konulu seminerimizde bizleri yalnız bırakmayan Dernek kurucu başkanımız Aynur Süleymanoğlu'na, Belediye Başkan Vekilimiz Bora Balcıoğlu'na, geçmiş dönem kaymakamımız Ahmet Mesut Demirkol'a, İBB ve Silivri Bld Meclis üyesi Saadet Gencoğlu'na, CHP Meclis Üyesi Süheyl Kırkıcı'ya, AK Parti İlçe Başkan Vekili Ayşe Ural'a, MHP Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan'a, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu'ya, İYİ Parti İçe Başkanı Ozan Ersaraç'a, Silivri Belediyesi Kent Konseyi Danışma Kurulu Başkanı Esma Işıklar'a, Muhtarlar Dernek Başkanı Ömer Ercan'a ve katılan tüm değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu anlamlı projede desteklerini hissetmekten onur duyduk” dedi.
Haber Merkezi

YORUM YAP