Tepecikspor, Cumartesi günü dönüyor

Tepecikspor, Cumartesi günü dönüyor

21.08.2019 23:06:23

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Büyükçekmece Tepecikspor'un 9 günlük Ankara Kızılcahamam Patalya kampı Cumartesi günü sona erecek ve kafile aynı gün sabah idmanını yapıp öğle yemeğinin ardından İstanbul'a hareket edecek.

Kampın son hazırlık maçını Zonguldakspor ile oynayan ve Mert Türkileri'nin golü ile 1-0 kazanan Büyükçekmece Tepecikspor, kamp dönüşü Pazar gününü izinli geçirip Pazartesi günü Karşıyaka ile oynanacak oylan maç için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. İlk hazırlık maçında Altındağ Belediyespor'a 2-1 mağlup olan ve ikinci maçında Zonguldakspor'u 1-0'la geçen yeşil-beyazlılar, etkili oyunlarıyla göz doldurdular. Altındağ Belediyespor maçının ilk yarısında A Takımla mücadele eden ve ilk yarıyı Mert Türkileri'nin golü ile 1-0 önde kapayan Büyükçekmece Tepecikspor, ikinci yarıda takımı tamamen gençleştirdi ve genç oyuncuların iyi niyetli mücadelelerine rağmen sahadan 2-1 yenik ayrılmaktan kurtulamadı.

Şen; Eksiklerimizi gidereceğiz

Oynanan iki maçın ardından bir açıklama yapan Teknik Direktör Enver Şen, genel anlamda iyi duruma geldiklerini fakat eksiklerin olmasına rağmen ilerisi için umutlarının oldukça fazla olduğunu söyledi. Takıma yeni katılan isimlerin henüz takımla birlikte maç havasına giremediklerini söyleyen Enver Şen, o isimlerin de takıma katılım göstermeleriyle çok daha iyi olacaklarına inandıklarını dile getirdi. Teknik Direktör Şen, sözlerine şöyle devam etti, “Kızılcahamam kampımız 6 günden beri devam ediyor ve ilk geldiğimiz günden bu güne kadar epey yol kat ettik. Eksiklerimiz olmasına rağmen genel anlamda ilerisi için güzel günlerin bizi beklediğini gözlemliyorum. Takıma yeni katılan oyuncularımızın henüz takımla birlikte maç oynayamaması ve hazır olmaması eksikliğimiz var. Bu isimlerde birkaç güne kadar eksiklerini asgariye indirerek takıma katkı sunacaklarına inancımız tamdır. 

İki tane hazırlık maçı oynadık ve iki maçta da oyuncularımız ellerinden geleni fazlasıyla yerine getirmek için çaba gösterdiler. İyi çalışıyoruz ve bunun karşılığını ligde alacağıma inancımız tamdır. Kamp dönemi boyuncu genç oyuncularımıza gerekli şansları tanıdık ve onlarda bu şansı iyi değerlendirip takıma katkı sunma adına önemli görüntüler vermiştir. Bu arada eksik gördüğümüz bölgelere yapılan takviyelerin takıma ilerleyen haftalarda büyük katkı sunacağından hiç şüphemiz yok. Pazartesi günü Karşıyaka maçı için startı vereceğiz ve ilk resmi maçımıza Cumartesi günü kendi sahamızda çıkarak kazanmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

YORUM YAP