Teknik geziler devam etti

Teknik geziler devam etti

11.12.2023 11:38:08

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojileri alanı öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde, teknik gezilerine Beta-Pak ve Elektra firmalarında devam ederek, üretim çalışmalarını yerinde incelemeyi sürdürdü.

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Yürütme Kurulunda (PYK), alınan karar sonrasında yapılan planlamayla teknik gezilere devam edildi.
Elektrik -Elektronik teknolojileri alanı öğrencileri, geçtiğimiz gün Beta-Pak firmasına giderek, bir ambalaj makinesinin mekanik kısmından başlayarak adım adım üretim aşamalarını yerinde görüp inceledi.
Elektrik atölyesinde bu makineleri kontrol eden otomasyon panolarının, üretim aşamalarını inceleyerek kullanılan cihazlar hakkında bilgi aldılar.
Öğleden sonra günün ikinci gezisi de Elektra firmasına gerçekleştirildi. Öğrenciler burada enerji verimliliği ve kalitesinin artırılması amacı ile kullanılan cihazların, iç yapıları, çalışma prensipleri ve üretim aşamalarını yerinde inceledi.
Okul müdürlüğü, sanayicilere aynı zamanda okul hamileri Rıdvan Mertöz ve Armağan Şakar'a Elektrik -Elektronik Alan şefi Ali Pamukçu' ya, Atölye şefi Erkan Moralı' ya teşekkür etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP