Tek Noktadan Alışveriş; Silivri Ekonomik Pazar

Tek Noktadan Alışveriş; Silivri Ekonomik Pazar

10.03.2017 13:16:50

Yerel hipermarketlerin en beğenilen ve tercih edilen markalarından olan Silivri Ekonomik Pazar, günlük taptaze sebze ve meyveler sunması, bol çeşit ve markada gıda ürünü seçebilme imkânı sağlaması, kolay ulaşım avantajı, uygun fiyat yapısı, rahat alışveriş alanı, tecrübeli çalışanları, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışıyla sektöründe örnek olmayı sürdürüyor...

Yemelere doyamayacağınız tazecik doğal meyve ve sebzeler, kahvaltılıklar, bakliyat, tahıl grubu, makarnalar, bebek besinleri, şeker, tuz, un, ekmek, sıvı-katı yağlar, tahin, pekmez, reçeller, et ve süt ürünleri, yumurta, bal, kahve, kakao, salça, sirke, baharat ve soslar, hazır çorba, meyve suları, çikolata, şekerleme, konserve, çay, turşu envai çeşit yemek hatta kişisel bakım ve temizlik malzemesi Silivri Ekonomik Pazar'da!
Silivri'nin köklü sebze ve meyve tedarikçisi, hayatın vazgeçilmez lezzetlerini sofralarınıza getirmeye devam ediyor. Sağlıklı bir gelecek için toplumun güvenli gıda ihtiyacını doğal besin kaynakları ile gidermeyi misyon edinen Silivri Ekonomik Pazar, işadamı Tekin Çavdır'ın işletme sahipliğinde hizmet veriyor. İnsan sağlığının birinci derecede önemsendiği gıda firmasında sofralarınıza en ideal ortamda, en taze ürünleri götürebilmeniz amacıyla her gün hummalı bir çalışma yürütülüyor. 1999 yılından bu yana sektörde hizmet veren firma, bugün geldiği noktada rüştünü ispatlamış bir gıda alışveriş çözümüdür.

MARKET & MANAV KONSEPTİYLE HİZMET VERİYOR
Mutfak alışverişleriniz için aradığınız taze, kaliteli, hesaplı yüzlerce ürünü tek çatı altında, Silivri Ekonomik Pazar'da bulabilirsiniz.

Genç, dinamik ve güler yüzlü ekibiyle sağlıklı yaşamı destekleyen ürünleri tüketiciyle buluşturan Silivri Ekonomik Pazar, geleneksel lezzetlerden gurme ürünlere kadar tüketiciye geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Çeşitlilik, güvenirlilik ve tazeliği önemsediğinizi biliyoruz. Burada istediğiniz ürünü seçerek alabiliyor olmanız sizi memnun edecektir. Silivri Ekonomik Pazar, bu yönüyle de kazançlı alışverişin adresi olarak bir adım daha öne çıkıyor.

ALO SİPARİŞ HATTI
Silivri Ekonomik Pazar'ın en önem verdiği konulardan bir tanesi de toptan satış; restoran, otel, catering, fabrika, okul, uzun lafın kısası, toplu olarak gıda malzemesine ihtiyacı olan işletmelere ürünlerin tedariğini sağlıyor. Meyve-sebzeler, özel korumalı ve soğutmalı araçlarda kapınıza kadar getiriliyor. Siparişleriniz için 0212 728 66 92 numaralı telefonu çevirmeniz yeterli.

Yıllardan Beri Değişmeyen Adresinde;
Evinizin veya iş yerlerinizin tüm mutfak ihtiyacının tek noktadan uygun fiyata ve zahmetsizce karşılanmasına olanak sağlayan Silivri Ekonomik Pazar; Alibey Mahallesi, Kara Mustafa Sokak, No: 36/C adresinde sizlere hizmet vermeyi sabırsızlıkla bekliyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP