Tahtakale Kartallarıspor 10 Ağustosta top başı yapıyor

Tahtakale Kartallarıspor 10 Ağustosta top başı yapıyor

27.07.2021 12:13:45

Yeni sezonda İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Avcılar Tahtakale Kartallarıspor'da hedef Süper Amatör Lig olarak belirlendi.

2021-2022 sezonunda hedeflerinin ses getiren bir takım kurarak şampiyonluk olduğunu belirten Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat "Yeni sezonda oyunu, mücadelesi ve centilmenliği ile ön plana çıkan bir Tahtakale Kartalları spor göreceksiniz. İnşallah uyumlu birçoğu tecrübeli oyuncudan oluşan bir kadro ile hedefimize ilerleyeceğiz. Tahtakale Kartallarıspor'a yakışan bir takım olmak istiyoruz. Bunun için liglerin oynanacağı kararının açıklanmasını bekliyoruz. İnşallah oynanırsa amacımız İstanbul Süper Amatör Lige yükselmek olacak ve her yönden ligde ses getiren bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Kulübün Futbol Direktörü ve hocası olan Adem Aktaş ise, takımın kurulması ve hedefe ilerlemesi için el birliği içerisinde hareket edeceklerine dikkat çekerek "Başta Siyah beyazlı renklere gönül veren olmak üzere maddi ve manevi destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Biz 2019'da kurulan bir takımız. Lige başladığımız ilk yılımızda başarılı olarak 1. Amatör Lige yükseldik. Bu başarımızı sürdürmek istiyoruz 10 Ağustos tarihinde 2021-2022 sezonu için çalışmalara başlayacağız yaptığımız çalışmalar neticesinde yeni sezona hazır bir şekilde girmek olacaktır.

Tahtakale Futbolu seven, her konuda destek veren bir mahalle. Bu nedenle amacımız yeni sezonda taraftarımıza layık bir takım kurmak ve hedefimiz olan Süper Amatör Lige yükselmek olacak" ifadelerini kullandı.

HABER / Yılmaz AKTEPE

YORUM YAP